Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 7 Eylül 2024 #1 Ubuntu yüklemiştim. Kendimce ayarlar yaptım. Sonra bir siteden komutları izleyerek kopyala yapıştır yapıp flatpak kurdum. O sırada sistem güncellemesi geldi onu da yaptım. Sonra laptopu kapatıp açma tuşuna bastım ve böyle ekranda kaldım. Dosya Ekleri IMG-20240907-WA0011.webp 664,6 KB · Görüntüleme: 232 IMG-20240907-WA0013.webp 189,3 KB · Görüntüleme: 174
Ubuntu yüklemiştim. Kendimce ayarlar yaptım. Sonra bir siteden komutları izleyerek kopyala yapıştır yapıp flatpak kurdum. O sırada sistem güncellemesi geldi onu da yaptım. Sonra laptopu kapatıp açma tuşuna bastım ve böyle ekranda kaldım.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 7 Eylül 2024 #31 Pabola dedi: Oyun oynayacağım ve Google, YouTube kullanacağım. Ne yükleyeyim? Genişletmek için tıkla... Debian kurun bence eski bir cihazmış zaten. Ben yeni zannettim. Debian stable iyi gider xfce ile. Pabola dedi: Oyun oynayacağım ve Google, YouTube kullanacağım. Ne yükleyeyim? Birde rufus yerine ne kullanmalıyım? Ayrıca flashtaki iso duruyor mudur? Genişletmek için tıkla... Ventoy kullanın iso duruyordur heralde denersiniz. Artı 0 Eksi
Pabola dedi: Oyun oynayacağım ve Google, YouTube kullanacağım. Ne yükleyeyim? Genişletmek için tıkla... Debian kurun bence eski bir cihazmış zaten. Ben yeni zannettim. Debian stable iyi gider xfce ile. Pabola dedi: Oyun oynayacağım ve Google, YouTube kullanacağım. Ne yükleyeyim? Birde rufus yerine ne kullanmalıyım? Ayrıca flashtaki iso duruyor mudur? Genişletmek için tıkla... Ventoy kullanın iso duruyordur heralde denersiniz.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 7 Eylül 2024 #32 Saruman Paşa dedi: Debian kurun bence eski bir cihazmış zaten. Ben yeni zannettim. Debian stable iyi gider Xfce ile. Ventoy kullanın ISO duruyordur herhalde denersiniz. Genişletmek için tıkla... Hala masaüstü aynı. Herhangi bir uygulama cevap vermiyor. Artı 0 Eksi
Saruman Paşa dedi: Debian kurun bence eski bir cihazmış zaten. Ben yeni zannettim. Debian stable iyi gider Xfce ile. Ventoy kullanın ISO duruyordur herhalde denersiniz. Genişletmek için tıkla... Hala masaüstü aynı. Herhangi bir uygulama cevap vermiyor.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 7 Eylül 2024 #33 Pabola dedi: Hala masaüstü aynı. Herhangi bir uygulama cevap vermiyor. Genişletmek için tıkla... İsodan mı açtınız? Hocam başka cihaz yokmu evde iso atabilecek? Artı 0 Eksi
Pabola dedi: Hala masaüstü aynı. Herhangi bir uygulama cevap vermiyor. Genişletmek için tıkla... İsodan mı açtınız? Hocam başka cihaz yokmu evde iso atabilecek?
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 7 Eylül 2024 #34 Saruman Paşa dedi: ISO'dan mı açtınız? Genişletmek için tıkla... Anlamadım dediğinizi. Kod yazmaya devam ediyordu bende bilgisayarı kapayıp açtım. Saruman Paşa dedi: ISO'dan mı açtınız? Hocam başka cihaz yok mu evde ISO atabilecek? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayar yok. Flashtaki silinmemiştir herhalde. Silinmediğini nasıl anlarım? Artı 0 Eksi
Saruman Paşa dedi: ISO'dan mı açtınız? Genişletmek için tıkla... Anlamadım dediğinizi. Kod yazmaya devam ediyordu bende bilgisayarı kapayıp açtım. Saruman Paşa dedi: ISO'dan mı açtınız? Hocam başka cihaz yok mu evde ISO atabilecek? Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayar yok. Flashtaki silinmemiştir herhalde. Silinmediğini nasıl anlarım?
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 7 Eylül 2024 #35 Pabola dedi: Anlamadım dediğinizi. Kod yazmaya devam ediyordu bende bilgisayarı kapayıp açtım. Genişletmek için tıkla... Flaşdan boot edin cihazı yeniden kurup sonra iso atacağız. Artı 0 Eksi
Pabola dedi: Anlamadım dediğinizi. Kod yazmaya devam ediyordu bende bilgisayarı kapayıp açtım. Genişletmek için tıkla... Flaşdan boot edin cihazı yeniden kurup sonra iso atacağız.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 7 Eylül 2024 #36 Saruman Paşa dedi: ISO'dan mı açtınız? Hocam başka cihaz yok mu evde ISO atabilecek? Genişletmek için tıkla... Flashı telefona takıp bakayım mı içine? Artı 0 Eksi
Saruman Paşa dedi: ISO'dan mı açtınız? Hocam başka cihaz yok mu evde ISO atabilecek? Genişletmek için tıkla... Flashı telefona takıp bakayım mı içine?
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 7 Eylül 2024 #37 Pabola dedi: Anlamadım dediğinizi. Kod yazmaya devam ediyordu bende bilgisayarı kapayıp açtım. Başka bilgisayar yok. Flashtaki silinmemiştir herhalde. Silinmediğini nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam flaşdan boot ederek anlayacaksınız tabii ki. Pabola dedi: Flashı telefona takıp bakayım mı içine? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan direk boot menuye girip boot etsenize. Artı 0 Eksi
Pabola dedi: Anlamadım dediğinizi. Kod yazmaya devam ediyordu bende bilgisayarı kapayıp açtım. Başka bilgisayar yok. Flashtaki silinmemiştir herhalde. Silinmediğini nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam flaşdan boot ederek anlayacaksınız tabii ki. Pabola dedi: Flashı telefona takıp bakayım mı içine? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan direk boot menuye girip boot etsenize.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 7 Eylül 2024 #38 Saruman Paşa dedi: Hocam flaşdan boot ederek anlayacaksınız tabii ki. Bilgisayardan direk boot menuye girip boot etsenize. Genişletmek için tıkla... Silinmemiş değil mi baştan kuruyorum. Dosya Ekleri IMG_20240907_205149.webp 303,8 KB · Görüntüleme: 50 Artı 0 Eksi
Saruman Paşa dedi: Hocam flaşdan boot ederek anlayacaksınız tabii ki. Bilgisayardan direk boot menuye girip boot etsenize. Genişletmek için tıkla... Silinmemiş değil mi baştan kuruyorum.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 7 Eylül 2024 #39 Pabola dedi: Silinmemiş değil mi baştan kuruyorum. Genişletmek için tıkla... USB çalışıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 7 Eylül 2024 #40 AMG GOAT dedi: USB çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin de tavsiyeniz var mı başka dağıtıcı? 4 GB gram var. Artı 0 Eksi
AMG GOAT dedi: USB çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin de tavsiyeniz var mı başka dağıtıcı? 4 GB gram var.