Laptop ekranım gidip geliyor. CMD'den sistem dosyasını onar yaptım sonra yeniden başlattım sönüp yanıyor ekran. Parola ekranında bir şey yok ama bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop ekranım gidip geliyor. CMD'den sistem dosyasını onar yaptım sonra yeniden başlattım sönüp yanıyor ekran. Parola ekranında bir şey yok ama bilmiyorum.
Ekran sorununun birkaç nedeni olabilir. İşte deneyebileceğiniz bazı adımlar:

1. Bağlantıları Kontrol Et: Laptop'unuzun ekran bağlantılarını kontrol edin. Ekran kablosunun düzgün bağlandığından emin olun.

2. Ekran Kartı Sürücülerini Güncelle: Ekran kartı sürücüleriniz güncel olmayabilir. Aygıt Yöneticisi'ne gidip ekran kartınızı güncellemeyi deneyin.

3. Güvenli Modda Başlat: Bilgisayarınızı güvenli modda başlatmayı deneyin. Bu, yazılımsal bir sorunun olup olmadığını anlamanıza yardımcı olabilir.

4. Donanım Hatalarını Kontrol Et: Laptop’unuzda bir donanım arızası olabilir. RAM veya ekran kartında bir sorun yaşanıyor olabilir.

5. Fabrika Ayarlarına Dönüş: Eğer hiçbir şey işe yaramazsa, fabrika ayarlarına dönmeyi düşünebilirsiniz. Ancak bu, tüm verilerinizi silecektir, bu yüzden yedek almayı unutmayın.

Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, profesyonel bir teknisyene başvurmanız faydalı olabilir.