Evet. Sorunu nazikçe belirt onlar zaten akıllıysa test edip gönderirler.
Hocam 2 hafta sonra vizeler başlıyor gene aynı problemler çıkarsa vallahi deliririm. Bundan korkuyorum açıkçası.
Evet. Sorunu nazikçe belirt onlar zaten akıllıysa test edip gönderirler.
Site üzerinden direkt talep oluştur. Beğenmediğini felan söyle geç. İadeyi her türlü almak zorundalar.@23783
Hocam iade edeceğim de neler yapmam lazım?
Windows'u sileyim mi?
@michaelscofield @23783 cevaplama şansınız var mı acaba?
Site üzerinden direkt talep oluştur. Beğenmediğini falan söyle geç. İadeyi her türlü almak zorundalar.
Hocam müşteri hizmetlerini aradığımda ışık sızması olduğu için iade etmek istiyorum dedim.
GameGaraj diye tutturdunuz destekleri rezalet demek kiGameGaraj canlı desteğin cevabı: Satın aldığınız modelin ekran paneli IPS paneldir ve IPS panellerde ışık sızması normal bir durumdur. Bu durum, paneller üzerindeki Liquid kristal hizalanmasından kaynaklanır. Çoğu durumda, katmanlarında hafif sapmalar yaşanabilir veya sıvı kristaller bir miktar kesilebilir. Bu nedenle, ekran içinde normalden daha fazla basınç oluşur ve buna bağlı olarak daha fazla ışık diğer noktalara sızabilir. Ancak, bu durumun yanında, daha net ve etkin bir renk ile geniş açılı bir görüş sağlaması da IPS panellerin avantajları arasındadır. Bu sorun, ürünümüze özgü bir durum değildir ve herhangi bir IPS panelde bu durumla karşılaşmanız mümkündür. Bu nedenle, IPS panellerde bu durumun normal kabul edildiğini ve birçok haber kaynağında bu durumla ilgili bilgiye ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Siz değerli müşterilerimizin zamanında ve doğru bilgilendirilmesi konusunda büyük önem veriyoruz. Bu nedenle, söz konusu IPS panel sorunu ile ilgili ayrıntılı açıklama yaparak sizi bilgilendirmek istedik. Satın almış olduğunuz ürünümüzün kalitesi konusunda herhangi bir endişeniz olmasın.
Normaldir diyor bir de şaka mı bu?
Maalesef canlı desteği rezalet ararsan Allah'a şükür ilgileniyorlar.GameGaraj diye tutturdunuz destekleri rezalet demek ki.
Maalesef canlı desteği rezalet ararsan Allah'a şükür ilgileniyorlar.
Hocam 45.000 TL bütçem var. Dedim Türk markası falan güzeldir dedim. 6 saat olmadı yatakta video izleyeyim dedim görmeyeyim mi o bembeyaz yeri. Vallahi çıldırmalık.
Hocam gene mi aynı Laptop'ı alayım?