Detaylar
Kim cevapladı?Jennifer
Üstün
Laptopun günlük işlerde dahili olanı kullanması tamamen doğal bir şey, belirli uygulamalarda harici olanı kullanmasını istiyorsanız ayarlardan bunu uygulama üzerinde belirtmeniz gerekecek.
mertcan1
Üyecik
Laptopun günlük işlerde dahili olanı kullanması tamamen doğal bir şey, belirli uygulamalarda harici olanı kullanmasını istiyorsanız ayarlardan bunu uygulama üzerinde belirtmeniz gerekecek.Eki Görüntüle 96924
Hocam dahili işlerle alakası yok oyunda aynı Intel kullanılıyor oyunda çok kasıyor Minecraft'ı 10 FPS oynuyorum.
Jennifer
Üstün
Bunu dediğim gibi Ayarlar üzerinden belirtmeniz lazım, eğer varsa BIOS üzerinden kapatabilirsiniz iGPU'yu.Hocam dahili işlerle alakası yok oyunda aynı Intel kullanılıyor oyunda çok kasıyor Minecraft'ı 10 FPS oynuyorum.
mertcan1
Üyecik
Bunu dediğim gibi ayarlar üzerinden belirtmeniz lazım, eğer varsa BIOS üzerinden kapatabilirsiniz IGPU'yu.
Hocam eskiden böyle bir şey yoktu NVIDIA kartı kullanıyordu biosuda ellemedim ama iGPU nedir nasıl kapatırım?
Eski bir model sanırım BIOS üzerinden iGPU devre dışı bırakabilirsiniz.
Ne diye geçiyor hocam BIOS'ta?
Son düzenleyen: Moderatör:
Jennifer
Üstün
Primary Graphics Adapter ve Integrated Graphics Controller gibi isimleri var, her cihazda farklı olabiliyor.
mertcan1
Üyecik
Primary Graphics Adapter ve Integrated Graphics Controller gibi isimleri var, her cihazda farklı olabiliyor.
Bu ayarları var, hocam ne yapayım?
BIOS >f7 tuşu >advanced >system agent configuration> Graphics configuration>internal Graphics ayarını disabled yapın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-