Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1000
Kesinlikle bu bütçede alınır duruyor kağıt üstündeki özellikleriyle.
https://www.hepsiburada.com/thermalright-heilos-v2-40x60x0-25mm-termal-pad-p-HBCV0000CDLAUF?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ&
Laptop için termal macun bakarken fark ettim. Sanırım yeni ürün, hiç değerlendirmesi yok. Hakkında gram bilgim yok, PTM7950 gibi faz değişimli bir ürün mü?
Laptop için termal macun bakarken fark ettim. Sanırım yeni ürün, hiç değerlendirmesi yok. Hakkında gram bilgim yok, PTM7950 gibi faz değişimli bir ürün mü?
- D4C
- alınır mı alınır mı? helios thermalright
- Forum: Overclock ve Soğutma
@D4C , deneyimlediniz mi?
tahta
Başarılı
Kesinlikle bu bütçede alınır duruyor kağıt üstündeki özellikleriyle.
https://www.hepsiburada.com/thermalright-heilos-v2-40x60x0-25mm-termal-pad-p-HBCV0000CDLAUF?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ&
- D4C
- alınır mı alınır mı? helios thermalright
@D4C, deneyimlediniz mi?
Son bir aydır 5800X3D ile kullanıyorum, öncesinde MX6 kullanıyordum o da üzmedi ama bu ped kesinlikle bir harika. Başlığı açan arkadaş benim daha önceki açtığım konuda görebilir, Cinebench testinde başarılı bir soğutma sundu.
https://techolay.net/sosyal/konu/ryzen-7-5800x3dnin-termal-ped-ile-cinebench-r23-skoru.181747/Son bir aydır 5800X3D ile kullanıyorum, öncesinde MX6 kullanıyordum o da üzmedi ama bu ped kesinlikle bir harika. Başlığı açan arkadaş benim daha önceki açtığım konuda görebilir, Cinebench testinde başarılı bir soğutma sundu.
Bu konu mu hocam?
@talongod
tahta
Başarılı
Aynen doğrudur, ben aslında anakartı değiştirecektim tabii termal macunda yenileneceği için bir gazla faz değişimli termal pedleri denemek istedim ve hesaplı ve bilinir marka olarak bende Thermalright Helios'u almıştım.
Skor sonucunda anakartın da önemi büyük ama esas kahraman soğutma için bu ped oldu.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
@LA Knight,
Amazon'dan alın, o zaman problem çıksa bile iade hakkınız daha rahat olur. Aktif olarak 6-7 cihaza uyguladık kendi cihazım da dahil buna. Aşırı iyi termal iletim değerleri var. MX-6 ile karşılaştırma konusu da mevcut.
Amazon'dan alın, o zaman problem çıksa bile iade hakkınız daha rahat olur. Aktif olarak 6-7 cihaza uyguladık kendi cihazım da dahil buna. Aşırı iyi termal iletim değerleri var. MX-6 ile karşılaştırma konusu da mevcut.
Merhaba,
Şu an laptopuma (Monster Abra a5 17.4.4) MX-6 sürdüm ve tüm toz bakımlarını detaylı yaptım. Şu an 50W'da 70 derece. Bu konuyu unutmadıkca ayda bir güncelleme paylaşacağım. 6. aydan sonra Pullsar Kyrosheet'e geçeceğim.
04.02.2026:
Arc raiders oynarken işlemci 45W 85 derece ekran kartı 95W 87 derece. (pullsar'a geçmeyi düşünüyorum
)
Şu an laptopuma (Monster Abra a5 17.4.4) MX-6 sürdüm ve tüm toz bakımlarını detaylı yaptım. Şu an 50W'da 70 derece. Bu konuyu unutmadıkca ayda bir güncelleme paylaşacağım. 6. aydan sonra Pullsar Kyrosheet'e geçeceğim.
04.02.2026:
Arc raiders oynarken işlemci 45W 85 derece ekran kartı 95W 87 derece. (pullsar'a geçmeyi düşünüyorum
- kompetankedi
- ice ice dragon
LA Knight
Üstün
Deniport 540'a Kryo; 770'e Carbonfiber satıyor. Büyük bir fark var mı ikisi arasında?@LA Knight,
Merhaba,
04.02.2026:
![]()
Arc raiders oynarken işlemci 45W 85 derece ekran kartı 95W 87 derece. (pullsar'a geçmeyi düşünüyorum)
- kompetankedi
- ice ice dragon
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Deniport 540'a kryo; 770'e carbonfiber satıyor. Büyük bir fark var mı ikisi arasında?
Carbon 40w/mk iken Kyrosheet 17.5w/mk diye hatırlıyorum. Eğer çok güçlü bir mCPU yoksa Kyrosheet her türlü iş görür.
D4C
Uzman
2 Hafta falan önce uyguladım laptopa, şu an bir sıkıntı yok. Yükte 88C civarlarında, laptopun soğutması dandik olmasaydı daha iyi bir sonuç verebilirdi belki ama ben memnunum.