Laptop interneti sürekli kopuyor

16946

Becerikli
Yaklaşık 2 dakikada bir laptopumun Wi-Fi bağlantısı kopuyor. Tekrar bağlanmaya çalışırken ancak 5. veya 6. denememde bağlanıyor, 5-6 kez sürmesinin sebebi de fotoğraftaki gibi hata vermesi. Deniyorum deniyorum anca bağlanıyor sonra 2 dakika sonra kesiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeminizin ve bilgisayarınızın marka/model bilgisi nedir? 2.4/5Ghz hangisinde sorun yaşıyorsunuz.

Bilgisayar da Kaspersky yüklü mü?
Hayır sadece malware yüklü.

Modeminizin ve bilgisayarınızın marka/model bilgisi nedir? 2.4/5Ghz hangisinde sorun yaşıyorsunuz.
Asus K55VD kullanıyorum. intel i5-3210M 12gb ram, yaklaşık 2 senedir ders için kullanıyordum 2-3 gündür sürekli böyle yapmaya başladı. Wifi 2.4G

Fotoğraf gitmemiş.

Dosya Ekleri

• IMG_20250814_183644.webp
    6,1 MB · Görüntüleme: 67
Laptopumu 4-5 ay ethernet kablosu ile kullandım. Ondan sonra ne olduysa Wi-fi'nin anası ağladı. Bir sürü yöntem denedim ama çözemedim. Tek stabil bağlantı telefonun mobil verisi. Çözerseniz aydınlatabilirsiniz.

Laptopun alt kapağını sökme şansın var mı bazen Wi-Fi kartı gevşeyebiliyor. Kontrol edebilirsen iyi olur.

Youtube'daki klasik yöntemleri denedim şuan sorun yok düzeldi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…