Detaylar
Kim cevapladı?Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Oyun içinde durum nasıl? Oyun içinde mi 75 derece?
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinde durum nasıl? Oyun içinde mi 75 derece?
Zaten oyun oynarken alınan bir değer, belirtmeyi unutmuşum.
Sanırım anlık olarak 95'e zıplıyor nedenini bilmiyorum. Hw info ile rtss'e ekledim ram'leri , kontrol edeceğim oyundayken. Ama genede laptop ram'leri için birisi sınır değerleri söylese güzel olurdu. İnternette ; 95 derece sınır deniyor. Bende termal sorun gözükmüyor hw infoda,yapay zekada değerleri çok buldu.
Son düzenleme:
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Zaten oyun oynarken alınan bir değer, belirtmeyi unutmuşum.
Sanırım anlık olarak 95'e zıplıyor nedenini bilmiyorum. Hw info ile RTSS'e ekledim RAM'leri, kontrol edeceğim oyundayken. Ama gene de laptop RAM'leri için birisi sınır değerleri söylese güzel olurdu. İnternette; 95 derece sınır deniyor. Bende termal sorun gözükmüyor hw infoda, yapay zekada değerleri çok buldu.
Anlık olarak 95 dereceyi görmesi biraz anormal gibi evet RAM soğutma bloğu gibi bir şey yok mu cihaz içinde?
Oyun içerisine girip takip ettim ram 1 80-81 max. Ram 2 77-79 derece çalıştı. Üzerlerinde soğutma bloğu yok diye biliyorum. Msi afterburner'e hw info ekledim. Anormal derece yoktu. Ama hw info sensör kısmında bu sefer 1 adet ram 95 gözüküyordu. Sorun ne bilmiyorum.Ya da sorun var mı.Anlık olarak 95 dereceyi görmesi biraz anormal gibi evet RAM soğutma bloğu gibi bir şey yok mu cihaz içinde?
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Oyun içerisine girip takip ettim RAM 1 80-81 Max. RAM 2 77-79 derece çalıştı. Üzerlerinde soğutma bloku yok diye biliyorum. MSI Afterburner'e hw info ekledim. Anormal derece yoktu. Ama hw info sensör kısmında bu sefer 1 adet RAM 95 gözüküyordu. Sorun ne bilmiyorum. Ya da sorun var mı?
Şöyle bir videoya denk geldim burada da RAM sıcaklığı 77-81 normal sayılıyor sanırsam eğer laptopsa.
Şöyle bir videoya denk geldim burada da RAM sıcaklığı 77-81 normal sayılıyor sanırsam eğer laptopsa.
Anlık 95'e zıplıyor sanırım. Sebebini bilmiyorum.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Oyun içinde BSoD yani mavi ekran vermiyorsa ya da oyun donmuyorsa çok takmanıza gerek yok bence.
Oyun içinde BSoD yani mavi ekran vermiyorsa ya da oyun donmuyorsa çok takmanıza gerek yok bence.
Hayır şu ana kadar bir hata kodu, mavi ekran ve kapanma yaşamadım. Sadece yeni bir cihaz başımı ağrıtmasın diye araştırıyorum. 5.ci günümüz daha.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Cihaz marka modeli neydi bir de.Hayır şu ana kadar bir hata kodu, mavi ekran ve kapanma yaşamadım. Sadece yeni bir cihaz başımı ağrıtmasın diye araştırıyorum. 5.ci günümüz daha.