Laptop RAM sıcaklık değerleri normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 22723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 177

22723

Uzman
6400MHz laptop RAM için sıcaklık değerleri normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinde durum nasıl? Oyun içinde mi 75 derece?

Zaten oyun oynarken alınan bir değer, belirtmeyi unutmuşum.

Sanırım anlık olarak 95'e zıplıyor nedenini bilmiyorum. Hw info ile rtss'e ekledim ram'leri , kontrol edeceğim oyundayken. Ama genede laptop ram'leri için birisi sınır değerleri söylese güzel olurdu. İnternette ; 95 derece sınır deniyor. Bende termal sorun gözükmüyor hw infoda,yapay zekada değerleri çok buldu.

Son düzenleme:

Anlık olarak 95 dereceyi görmesi biraz anormal gibi evet RAM soğutma bloğu gibi bir şey yok mu cihaz içinde?

Anlık olarak 95 dereceyi görmesi biraz anormal gibi evet RAM soğutma bloğu gibi bir şey yok mu cihaz içinde?
Oyun içerisine girip takip ettim ram 1 80-81 max. Ram 2 77-79 derece çalıştı. Üzerlerinde soğutma bloğu yok diye biliyorum. Msi afterburner'e hw info ekledim. Anormal derece yoktu. Ama hw info sensör kısmında bu sefer 1 adet ram 95 gözüküyordu. Sorun ne bilmiyorum.Ya da sorun var mı.

Şöyle bir videoya denk geldim burada da RAM sıcaklığı 77-81 normal sayılıyor sanırsam eğer laptopsa.

Oyun içinde BSoD yani mavi ekran vermiyorsa ya da oyun donmuyorsa çok takmanıza gerek yok bence.

Hayır şu ana kadar bir hata kodu, mavi ekran ve kapanma yaşamadım. Sadece yeni bir cihaz başımı ağrıtmasın diye araştırıyorum. 5.ci günümüz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…