Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Melih AK

Başarılı
Cihaz
HP Victus 16 S-0035NT
Merhaba dostlar,
Laptop ekran zaman aşımıyla kilitlenince veya ekranı kendim kapattıktan sonra tekrar açtığımda AMD Software: Adrenalin Edition yazılımı direkt karşıma geliyor. Buna sorun diyebilir miyiz bilmiyorum ama bir şeye bakmak için ekranı açar açmaz karşıma bunun çıkması sinir bozucu oluyor. Ayarlarını incelediğimde bununla ilgili bir ayar göremedim. Kaldırıp yeniden kurmayı denedim ancak değişen bir şey olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi Sosyaller.

1726408157261.webp

Çözüm
AMD, bu durumu 24.8.1 sürüm notlarında bilinen bir sorun olarak kabul ettti: "AMD Yazılımı: Adrenalin Edition, sistem uyku modundan uyandığında beklenmedik bir şekilde başlatılabilir. [Çözüm 24.9.2 için hedefleniyor]"Bu nedenle, 24.9.2 sürüm güncellemesi, Eylül 2024'te muhtemelen yayınlanacaktır.

Geçici Çözümler​

• AMD Yazılımı ayarlarında sistem tepsisi menüsünü devre dışı bırakmak, yazılımın rastgele açılmasını önleyebilir.
  • Önceki 24.7.1 sürümüne geri dönmek, sorunu ortadan kaldırabilir.
Ancak en etkili çözüm AMD'nin bu rahatsız edici hatayı düzeltecek olan 24.9.2 sürüm güncellemesini beklemek.
AMD, bu durumu 24.8.1 sürüm notlarında bilinen bir sorun olarak kabul ettti: "AMD Yazılımı: Adrenalin Edition, sistem uyku modundan uyandığında beklenmedik bir şekilde başlatılabilir. [Çözüm 24.9.2 için hedefleniyor]"Bu nedenle, 24.9.2 sürüm güncellemesi, Eylül 2024'te muhtemelen yayınlanacaktır.

Geçici Çözümler​

• AMD Yazılımı ayarlarında sistem tepsisi menüsünü devre dışı bırakmak, yazılımın rastgele açılmasını önleyebilir.
  • Önceki 24.7.1 sürümüne geri dönmek, sorunu ortadan kaldırabilir.
Ancak en etkili çözüm AMD'nin bu rahatsız edici hatayı düzeltecek olan 24.9.2 sürüm güncellemesini beklemek.

Çözüm