Laptopa antiX Linux kurulamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 18899
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 149
  • Etiketler Etiketler
    antix

18899

Çalışkan
Eski laptopumda antiX Linux kurulu ama ne yaptıysam Wi-Fi'ya baglayamadım. Bende sıfırdan antiX kurayım dedim. ISO'yu flash'a atıp laptopa takıyorum başta kuruyor hatta Wi-Fi'de çalışyor ama flash'ı çekip yeniden başlatınca eski linux geri geliyor. Wi-Fi sorununu nasıl çözerim? Ya da komple nasıl 0'dan linux yüklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikleri ne laptopun? Ona göre distro önerelim. Belki antiX uyumsuzdur.

Hocam bayağı eski laptop ilkokulda falan kullanıyordum. RAM'i 2 GB falan işlemcide Intel 2 Duo falandı yanlış hatırlamıyorsam.

Eskisi geldigine gore silmemissin ve GRUB da onu boot ediyor. Eskisini silip yeniden kur ya da eskisinin kurulu oldugu bolumu silip GRUB'i guncelle.

Muhtemelen kurulumda diğer Linuxun yanına kurulum yapıyorsun bu yüzden GRUB ilk işletim sistemine geçiş yapıyor. En temizi kurulumda gelişmiş seçeneklerden diski komple sıfırlayıp temiz kurulum yapman

İstersen Bodhi Linux'u dene. Çok hafif bir dağıtım ve Ubuntu tabanlı. Çok beğenmiştim tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…