Çarşışamillerekarşı
Uzman
Lütfen konuyu okukmadan yorum yapmayın
Lütfen konuyu okukmadan yorum yapmayın
Bedava olan bir işletim sistemini niye kurmayasın?İşletim Sistemi kurulu olarak gelmesi kadar saçma bir şey yok. Özellikle Windows kuruluysa. Genelde Home Single Language oluyor bir de bunlar. Leşten farksız. 2-3 bin TL daha çok para ödüyorsun sırf OS için.
Linux'a lafım yok. Olay Windows kurulu gelen laptoplar.Bedava olan bir işletim sistemini niye kurmayasın?
42 yasindayim ilk bilgisayarim Commodore 64'tu.
Neden kursunlar ki? , Windows lisansından kar sağlıyorlar Linux kurmanın onlara herhangi bir getirisi yok. Baktığımız zaman dünyanın %90'a yakını da Windows kullanıyor %2.68'de Linux kullanıyor şimdi siz şirketlerin yerinde olsanız çoğunluk isteğe göre mi , azınlık isteğe göre mi hareket edersiniz? Bende isterim her bilgisayar Linux Mint'le gelsin ama işte...Bilgisayar Linux ile birlikte gelse Windows'a geçecek olsak bile kısa süreli de olsa kullanılabilir bir işletim sistemine sahip oluruz. Hem de para ödemeden. Şirketler neden laptoplara FreeDOS kuruyor ki?
Konuyu tekrar okuyun lütfen.Neden kursunlar ki? , Windows lisansından kar sağlıyorlar Linux kurmanın onlara herhangi bir getirisi yok. Baktığımız zaman dünyanın %90'a yakını da Windows kullanıyor %2.68'de Linux kullanıyor şimdi siz şirketlerin yerinde olsanız çoğunluk isteğe göre mi , azınlık isteğe göre mi hareket edersiniz? Bende isterim her bilgisayar Linux Mint'le gelsin ama işte...
Konuyu tekrar okuyacak bir şey yok Freedos yerine Linux kurarak şirketlerin kazanacağı hiçbir şey yok.