Normalde 8 GB RAM günlük işler için hala yeterli zaten ama bunu kimseye anlatamıyoruz ki?
Adam makineye hiç bakmadan 8 GB RAM varsa Windows 11 kasar diyor sanki her şey RAM'miş gibi.
PC'de önem sırası ekran kartı, işlemci, ve RAM diye gider.
Yani sırf PC'nin RAM'i yüksek olsun diye ekran kartı ve işlemciden kısmak mantıksız.
Ben de iddia ediyorum çok ekstrem işler yapmıyorsanız işlemciniz ve ekran kartınız orta düzeydeyse 8 GB RAM ile Windows 11'i düzgün bir şekilde kullanırsınız.
Normalde 8 GB RAM günlük işler için hala yeterli zaten ama bunu kimseye anlatamıyoruz ki?
Adam makineye hiç bakmadan 8 GB RAM varsa Windows 11 kasar diyor sanki her şey RAM'miş gibi.
PC'de önem sırası ekran kartı, işlemci, ve RAM diye gider.
Yani sırf PC'nin RAM'i yüksek olsun diye ekran kartı ve işlemciden kısmak mantıksız.
Ben de iddia ediyorum çok ekstrem işler yapmıyorsanız işlemciniz ve ekran kartınız orta düzeydeyse 8 GB RAM ile Windows 11'i düzgün bir şekilde kullanırsınız.
Windows 11 8GB anca boşta yeter bana sorarsan, hiç bir şey yüklü olmayan Windows 11 boşta 4.5GB-5GB yiyor. Ve bazıları kapalı olduğu halde. Bir kaç sekme sonrası RAM şaşar.
Windows 11 8 GB anca boşta yeter bana sorarsan, hiçbir şey yüklü olmayan Windows 11 boşta 4.5GB-5GB yiyor. Ve bazıları kapalı olduğu halde. Birkaç sekme sonrası RAM şaşar.