Rehber Laptoplarda 90 dereceler normal mi? Termal macun bakımı nasıl olmalı?

Çok ses yapıyor olmasa aslında ben de Memo FL08 alacaktım önceki cayır cayır yanan emektar için. Bu basınçlı hava cihaza zarar vermiyor mu?
Kullananların deneyimine göre 1955 RPM'de en optimal ses seviyesi ve soğutma performansı alınıyormuş; ben de genelde bu ayarlarda kullanıyorum. En yüksek devri sadece kulaklıkla oyuna girdiğim zamanlar açıyorum.

Basınçlı hava konusu ise cihaza zarar verecek düzeyde falan kesinlikle değil. Bunun mantığı sadece şu: Laptop ile soğutucu arasından havanın kaçabileceği yerleri kapatıyor ve havayı doğrudan laptopun alt ızgaralarından içeri itiyor. Bu da tüm hava akışının laptopun içinden geçmesini sağlıyor. Altında süngerli toz filtresi olduğundan cihazın içine de hiç toz girmiyor; sadece ayda bir filtreyi temizliyorum o kadar.

Laptop boştayken neredeyse oda sıcaklığında çalışıyor. Adana gibi sıcak bir memlekette yaşamama rağmen ben çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim. Bir de ben alırken fiyatı 1.600 lira gibi bir şeydi, şimdilerde ne kadar oldu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…