Taki şarj derdi başlayıp şarj aleti de taşıman gerektiğini fark edene kadar hafif geliyor evet.
65W şarj aleti küçük bir şey hocam nasıl bir ağırlık problemi yaratabilir?
Taki şarj derdi başlayıp şarj aleti de taşıman gerektiğini fark edene kadar hafif geliyor evet.
Haklı bir arzu olduğunu düşünüyorum. Adaptörü de kocaman yaptıkları için fıtığa davetiye çıkartıyor. İnsanlar doğal olarak güç ve hafifliği bir arada istiyor. Güç ve inceliğin bir arada olduğu laptoplar daha çok çıkmaya başladı. Eskiden gaming laptoplar hariç bu kadar alternatif yoktu.
Olay tam olarak bu. Arkadaşlar kendi gözlerinden bakıyor duruma ama benim gidip günde 45 dakika sırtında laptop ile yürüyen, işte elinde laptop ile dolaşması gereken, sağda solda dizinin üstünde kullanması gereken birisi olarak 17.3 inç, 3 kilo ağırlığındaki bir cihaz ölümle eş değer. 14 inç, 1.2 kilo Zenbook kullanıyorum; Intel Ultra 255H işlemcisinin performansı da gayet iyi, batarya ömrü ise günü tamamlayacak seviyede.
Yaşamayan bilmez hocam; 3 kilo cihazın 1 kilo adaptörü oluyor, bir de zulüm ki ben el çantasıyla taşıyordum 4-5 ay boyunca.
Ayrıca neden Apple almıyorsun sorusunu da cevaplayayım çünkü senelik €10.000 lisans parası ödediğimiz program sadece Windows destekliyor.
Olay tam olarak bu. Arkadaşlar kendi gözlerinden bakıyor duruma ama benim gidip günde 45 dakika sırtında laptop ile yürüyen, işte elinde laptop ile dolaşması gereken, sağda solda dizinin üstünde kullanması gereken birisi olarak 17.3 inç, 3 kilo ağırlığındaki bir cihaz ölümle eş değer. 14 inç, 1.2 kilo Zenbook kullanıyorum; Intel Ultra 255h işlemcisinin performansı da gayet iyi, batarya ömrü ise günü tamamlayacak seviyede.
Ansys?Ayrıca neden Apple almıyorsun sorusunu da cevaplayayım çünkü senelik €10.000 lisans parası ödediğimiz program sadece Windows destekliyor.
Intel o alanda güzel gelişmeler gösteriyor zaten. Bekliyoruz.@SHERLOCKED, ben inanıyorum ya yeni Intel 1.8 çiplerle olmazsa bile en azından 3 4 sene sonra hafif ve ısınmayan laptopları göreceğiz.
Ansys?
Intel o alanda güzel gelişmeler gösteriyor zaten. Bekliyoruz.