İyi akşamlar, bildiğim kadarıyla fazla gpu kullanımı ve sıcaklığı ile anlaşılabiliyordu ama ben şuan pek öyle olduğunu kestiremedim. Kaspersky ile tam taramada sonuç temiz çıkıyor. Nasıl anlarım?
@14742, güvenilir bir siteden indirdiysen genellikle sorun olmaz.
Ayrıca insanlar günümüzde senin kredi kartını, bilgilerini çalmaya çalışır. Ekran kartının pek onları eskisi kadar bekleyeceğini düşünmüyorum.
Revaçta değil, yani mining virüsü artık tercih edilmiyor çünkü kullanıcılar bilgilendiği için değerleri takip ederek bir terslik olduğunu anlıyorlar. Sadece ilk açılışta çalışıp verileri çeken veya youtube gibi sistemlerde temiz ISP ip'leri sayesinde bot izleyici, botnet gibi servislerde kullanmak çok daha kazançlı.
Revaçta değil, yani mining virüsü artık tercih edilmiyor çünkü kullanıcılar bilgilendiği için değerleri takip ederek bir terslik olduğunu anlıyorlar. Sadece ilk açılışta çalışıp verileri çeken veya youtube gibi sistemlerde temiz ISP ip'leri sayesinde bot izleyici, botnet gibi servislerde kullanmak çok daha kazançlı.
Arkadaş böyle bir riskten korkuyorsa temiz kurulum yapabilmesi için bizzat gönüllü olarak yardımcı olacağım. Her ne kadar korsana karşı olsak da bazı kişilerin maddi imkansızlıktan dolayı (özellikle bu ülkede) korsan kullanmak zorunda kalabildiğini unutmayın.
Şu an yapmamız gereken şey "Umarım virüs yemişsindir." demek değil arkadaşa yardımcı olmaktır. Platformların amaçlarını unutmayın ve kabalık yapmayın. Bu şekilde konuşmak, cihazın zarar görmesini dilemek vb. kimsenin yararına olmaz.
Aksine, herkese açık şekilde çözümü bulup paylaşmak bu sayfaya giren herkes için yararlı olacaktır.