Benzer konular
- Soru
- Çözüldü
Merhaba. Laptoptan monitöre HDMI kablosu ile görüntü veriyorum. Oyun oynarken 3-4 dakikada bir siyah ekran olup geri geliyor. Sebebini bir türlü çözemedim.
Ekran kartım güncel durumda. Evet kontrol ettim HDMI gidiş yerlerinde bir sorun gözükmüyor. Ve ayrıca eskiden de buna benzer bir sistemim vardı ve aynı şeyleri yaşıyordum. Tabi ekipmanlar değişti. Laptop 3050 ekran kartlı laptop. İşin ilginç tarafı oyun oynamıyorken de bunu yapıyor. Mesela şu an masaüstünü uzatmışım. Yani Laptop devamı olarak ekranı kullanıyorum sorun olmuyor. Sadece 2 ekran yenile ve sadece 2. ekranı kullandığım zaman bunları yapıyor. Bence sorun ayar ya da sistemsel olarak düşünüyorum. Ama bir türlü bulamıyorum.Hocam çok çok klasik olacak ama nadir de olsa bunları denemeyenler oluyor.
Ekran kartı sürücünüz güncel mi ve de geçenlerde başıma gelen bir olay oldu, arkadaşın bilgisayarının kasasında HDMI takılan yerde üretim hatası bir çıkıntı vardı ve bu yüzden HDMI çok az da olsa tam oturmuyordu temassızlıktan sorun olabiliyordu, bu tarz bir şey olmadığına emin misiniz, bir diğer olarak da ekran kartı sıcaklıklarınızı kontrol ediyor musunuz aşırı ısınma da bir ihtimal.
Ekran kartım güncel durumda. Evet kontrol ettim HDMI gidiş yerlerinde bir sorun gözükmüyor. Ve ayrıca eskiden de buna benzer bir sistemim vardı ve aynı şeyleri yaşıyordum. Tabii ekipmanlar değişti. Laptop 3050 ekran kartlı laptop. İşin ilginç tarafı oyun oynamıyorken de bunu yapıyor. Mesela şu an masaüstünü uzatmışım. Yani laptop devamı olarak ekranı kullanıyorum sorun olmuyor. Sadece 2 ekran yenile ve sadece 2. ekranı kullandığım zaman bunları yapıyor. Bence sorun ayar ya da sistemsel olarak düşünüyorum. Ama bir türlü bulamıyorum.