emirhankync1101

Çalışkan
Selamlar ben bir Monster kullanıcısıyım ve evet farkındayım Monster'lar ısınan laptoplar fakat durum şöyle; ben bilgisayarımda hem ekran kartına hem işlemciye undervolt uyguladım ve hep böyle kullanıyordum. Son birkaç gündür laptopun normalde en baba oyunda ekran kartı: 81 işlemci: 80-82 arasında gezerken şu an işlemci: 90 ekran kartı: 89 derecede geziyor ve ekran kartı bunu güç düşürmesine rağmen yapıyor. Bende düşündüm dedim tozlanmıştır temizleyeyim açtım temizledim termal macun değiştirdim fanları temizledim fakat sonuç değişmedi ne olmuş olabilir.

Geçmişte böyle bir sorunla karşılaşmıştım kendi bilgisayarımda. Mining virüsü tespit etmiştim, incelemelerimden sonra. Bilgisayarınızı taratmanızı öneririm. Donanım ile kaynaklı bir konuya şahsen fikrim yok. Eminim daha yetkin arkadaşlar cevaplayacaktır.

Minig olabilir benim PC dede olmuştu 2 defa format atmıştım. İlk format normaldi Windows yedek alıyormuş o yedekten tekrar girmiş. 2. tüm sürücüleri biçimlendirip atmıştım hatta bulutu sıfırlamıştım sinirden.

Peki bulunan virüsü skaspersky ile sildikten sonra format atmama gerek var mı? (ayarları vs ayarlamaya üşeniyorum oyunlar vs iner de gerisi sıkıntı)

Bu arada Malwarebytes ile 4 virüs buldu :/ oysaki titiz bir insanım.

Peki bulunan virüsü skaspersky ile sildikten sonra format atmama gerek var mı? (ayarları vs ayarlamaya üşeniyorum oyunlar vs iner de gerisi sıkıntı)
Antivirüs ile temizlemeyi başarırsanız format atmaya gerek olmaması lazım. Yoksa zaten antivirüs ile uğraşmadan direkt format atardınız.

Siz taratın, eğer virüs çıkarsa temizletin güzelce. Sonra birkaç test yapın bilgisayarınızda. Isınma durumu vs devam ediyor mu? diye. Ona göre formata karar verirsiniz. Önce test yapın, daha sağlıklı olur.