Mustafaymis

Uzman
Merhabalar, çok garip bir sorunla karşılaştım ama bir türlü çözemedim. Laptop açıkken, internete bağlı olup olmaması fark etmiyor. Aynı odadaki telefonların interneti ya hiç çekmiyor ya da çok zor çekiyor; 360p’de bile video oynatamıyor. Laptop kapalıyken ise 1080p videoları bile sorunsuz oynatabiliyor. İşin garip tarafı, bilgisayar telefondan daha kötü çekiyor. Sürücü değiştirmeyi de denedim ama yine de bu bağlantı sorunu devam ediyor. Telefonda bir sorun olmadığına eminim.

(Laptop: Acer Nitro AN515-45 NHQB9EY0032460ADB03400, Telefon: Samsung Galaxy S24 FE)

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeminde de bir problem olabilir, ben bilgisayarının veya telefonun alıcısından kaynaklı bir problem olduğunu düşünmüyorum. Bizim evde de çok ilginç bir olay vardı; Modem salondaydı, bir arka odada yatağımda yatarken arada küçük bir duvar olmasına rağmen sağa doğru yatarsam internet koparcasına yavaşlıyor hatta en sonunda salıp mobil internete geçiyordu. Fakat sola doğru yatarsam hiçbir şey olmuyordu. :LOL:

Sonra bu sorunu internet sağlayıcıma bildirdim, modem değişikliği yaptılar ve sorunum düzelmişti.

Modeminde de bir problem olabilir, ben bilgisayarının veya telefonun alıcısından kaynaklı bir problem olduğunu düşünmüyorum. Bizim evde de çok ilginç bir olay vardı; Modem salondaydı, bir arka odada yatağımda yatarken arada küçük bir duvar olmasına rağmen sağa doğru yatarsam internet koparcasına yavaşlıyor hatta en sonunda salıp mobil internete geçiyordu. Fakat sola doğru yatarsam hiçbir şey olmuyordu. :LOL:

Sonra bu sorunu internet sağlayıcıma bildirdim, modem değişikliği yaptılar ve sorunum düzelmişti.
Ama laptop internete bağlı olmasa bile böyle oluyorsa nasıl mümkün olabilir ki böyle bir şey bunu anlayamadım.