the_darkenesss

Başarılı
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın oyun kıyaslamak değil de ben TLOU serisine hayran birisiyim. Last of Us part 2 alacağım hikayeyi falan da biliyorum ama oyunu hissetmek çok ayrı tabii ki ama bir yandan Expedition 33'ü de denemek istiyorum. Napayım sizce? İkisini alma şansım yok.

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın oyun kıyaslamak değil de ben TLOU serisine hayran birisiyim. Last of Us part 2 alacağım hikayeyi falan da biliyorum ama oyunu hissetmek çok ayrı tabii ki ama bir yandan Expedition 33'ü de denemek istiyorum. Napayım sizce? İkisini alma şansım yok.
expedition 33

Last of us part 2 aynı otun laciverti kıvamında bir oyun eğer serinin hayranı değilseniz o parayı hak ettiğini söyleyemem ama Expedition 33 her bakımdan yenilik yapmış son yıllarda çıkmış en kaliteli ve özgün yapımlardan biri o yüzden kesinlikle para verilmeyi hak ediyor.

İkisini de almayıp Expedition 33'ü Game Pass'ten oynayıp elinde kalan parayla da başka bir oyun alma fikri bence daha iyi.

Clair Obscur: Expedition 33 oyununu GamePass üzerinde oynarsınız, TLOU Part 2'yi de bilmiyorum fiyatına değen bir oyun değil ancak hikayesi seviliyorsa oynanılabilir veya illegal yollara başvurulabilir eğer istenilirse. Şahsen şu durumda Expedition 33'ü gamepass üzerinden oynar TLOU'yu alırdım.

Ne kadar güzel bir oyun olursa olsun Clair Obscur: Expedition 33 onlarca dil içermesine rağmen Türkçe dil desteği gelmediği için satın almanı önermem. Game Pass üzerinden oynamak daha mantıklı.

Sıra tabanlı oyunlara o kadar uzak birisi olan biriyim. Ve Expedition 33'e hayran kaldım. Hikayesi olsun gameplay olsun çok güzel. Herkesin tatması gereken bir oyun bence. Ben koleksiyon yapmak için satın aldım ama isterseniz Game Pass'ten oynayabilirsiniz. The Last of Us Part II iade edip Expedition 33 aldım pişman değilim.

Clair Obscur: Expedition 33 oyununu GamePass üzerinde oynarsınız, TLOU Part 2'yi de bilmiyorum fiyatına değen bir oyun değil ancak hikayesi seviliyorsa oynanılabilir veya illegal yollara başvurulabilir eğer istenilirse. Şahsen şu durumda Expedition 33'ü gamepass üzerinden oynar TLOU'yu alırdım.
Bende öyle yaptım

Teşekkür ederim cevaplarınız için :)