carlosgardel
Uzman
LatencyMon ile ortalama 7-8 dakika tarama yaptım, aşağıdaki görseldeki gibi sonuçlar çıktı. Oyunlarda drop, FPS düşüşü sorunlarının bunlarla bir alakası var mı acaba?
Çok yüksek çıkmamış. Bu sebeple bir sorun yok bence. FPS düşüşü mü yaşıyorsunuz? Konunuzu çeşitlendirelim eğer daha fazla bilgi verirseniz.
Oyundayken bu programla kaç dakka taratmam gerekiyor ?Bu testi oyun oynarken ve arka planda ki açık uygulamaları da dahil ederek yapın. Bir de CPU sekmesini atarsanız iyi olur. Sistem boştayken bu testi yapmanın bir anlamı yok.
Testi oyundayken yaptıysanız sonuçlar normal gözüküyor. Average DPC Latency kısmına takılmayın o yanlış ölçülüyor programın sahibi bile bunu açıkladı.
Sistem özelliklerinizi ayrıntılı bir şekilde yazarsanız daha iyi olur.
5-10 dakika yapın. Sıcaklık değerleriniz nasıl? FPS düştüğü esnada GPU'ya da CPU'nun hızları düşüyor mu?
Msi Afterburner ile kontrol edebilirsiniz.
Bu arada sıcaklıkla alakalı bir sıkıntı yok ekran kartındada işlemcidede 60+ yı görmedim sıvı soğutucu var bilgisayarda. 360r sanırım5-10 dakika yapın. Sıcaklık değerleriniz nasıl? FPS düştüğü esnada GPU ya da CPU'nun hızları düşüyor mu?
AMD'nin kendi arayüzü oluyorsa oradan bakabilirsiniz. Ya da ilk olarak sıcaklıklara bakmamız için GPU ve CPU'ya stres testi yapın. Ramlere Memtest86, SSD sağlığına bakın.MSI Afterburner yanında bir program daha yüklüyor yanlış hatırlamıyorsam o sistemi bozuyordu sıkıntı yaşamıstım ondan bir daha kurmak istemedim.