Eşleştirme sistemi ayrı falso. %80 wr diamond seri maçındayım. Takıma %45-50 wr 400W-450l adam atıyor. Taşımaktan sırtım ağrıyor. Ne kadar Riot dengeli dese bile denge falan yok.

Bayağı ara vermiştim. Sonra 4-5 maç attım ama yok eşleştirme sistemi rezalet. SUP aldım Veigar yaptım artık. 1320 AP'yim bayağı Q ile üflüyorum adama. Yanına yıldırım asası var. Tek dokunuyorum adam yok oluyor. Ama takımı görseniz hiçbiri bilmiyor sadece ölüyorlar. Takımın toplamından fazla kilim var. 😂😂. Karşıda da vlad var kastırmışlar. Gidip gidip öldüler. O adamı da çıkardım birkaç kez ama tek başıma ne yapabilirim ki? En sonda da aldılar. Bu sadece bir maç için anlattım. Karşısı bana çok kolay geliyor çok rahat kesiyorum lig farkından dolayı çünkü o lige çok fazlayım ama çıkamadım işte. 😂😂 sırf eşleştirmelerden dolayı. O yüzden kesin olarak kesinlikle başlamayın size tavsiye.

Yok be hocam o kadar da salak değiliz. Birileri falan küfretmeye başlarsa seslerini kapatıp takılırım.

Peki LoL çakması bir oyun var mıdır? Ya da DotA 2 falan nasıldır?

DotA'yı hiç oynamadım.

Yüksek elo çok olmasamda yüksek elo olan arkadaşlarımı sürekli izliyorum. Master grandmaster vb. denk gelmiyorlar.

Sizin denk gelmemeniz olmadığı anlamına gelmiyor maalesef. Vanguard bir işe yaradığı yok. Hala fiziksel araçlarla hile yapılıyor. Hatta düşük elolar bot hesaplarla dolu. 30 seviye unranked fresh diye satılan hesaplar elle kasılıyor zannetmiyorsunuzdur inşallah.

1755110024188.webp

Haa şu da var belki takım kurarsın 5 kişi olursunuz. Hep esnek oynarsınız. Hepiniz ayrı lanelerde ustalaşırsınız. O zaman bir iki tık katlanılabilir. Ama tek olarak düşünemiyorum.