vladimirputin

Becerikli
League of Legends hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Hayatımda hiç oynamadım. LoL nasıl bir oyun ve neden bu kadar çok oynanıyor? Ayrıca bu oyunu önerir misiniz?

Aman ha oyle hata yapma ben yaptim. Ve birakamiyorum 1 yil oynuyorum 1 yil siliyorum 1 yil sonra devam ediyorup aptal gibi. Ve kazandigim hiçbir şey yok zamanimdan caliyor. Takima hep AFK ve surekli toxic insanlar geliyor. Fedliyor ve futursuzca kufur ediyorlar. Oyle boyle kufurler degil hem de. Bos yere beynini yemene gerek yok.

6 sezondur oyunu oynuyorum. Yıllar geçtikçe oyunun dengelemeleri ve eşleştirme sistemi çöp oldu. Eskiden takımda asalak insanlar bile varken 1v9 atabiliyorduk, şimdi o insanlar ile birlikte takım oyunu yapmak zorundasın. Saçmalık. Berbat ettiler oyunu. Dota 2 hiç oynamadım, Dota bile daha dengelidir.

Oynama.

Oynama. Oyunun eşleştirme ve rekabet sistemi seni gitgide içine çekecek. Başladığında bırakamazsın sadece ara verirsin. Ben 2 sene önce bırakmıştım tekrar başladım arada atıyorum.

Bu arada dediğinize katılmıyorum. 2016'dan beri oynuyorum ara verme gibi şey olmadı direkt bıraktım. Şahsen iradeye bağlı.

Eğer aram falan oynayacaksan eyv ama ben rank kasıcam dersen sağlam bir arkadaş lazım yok çekilecek dert değil. Eşleştirme sistemi de ayrıca berbat demir adam ile plat adam aynı maça denk gelebiliyor.
1749933324437.webp