CİMER'e şikayet edip T.C. girmemek de güzel fikirmiş. O zaman kimin adına dava açacaklar? Davacı Riot galiba.
CİMER'e şikayet edebilirsin elbette, hakkın var ancak kendi T.C.'ni girmek zorundasın. Neden girmiyorsun T.C.'ni? Sen de mi kusurlu hareket yaptın yoksa ondan mı korkuyorsun?
Bir sonuç çıkmaz, en fazla riota ticket atıp chat kısıtlaması yada kısa süreli ban yedirebilirsin, ya kufure katlan yada EUW'a geç.Çok ağır hakaret edildi. CİMER'e şikayette bulunacağım ancak kendi T.C. Kimlik ile girmek istemiyorum. Bir yolu var mıdır?
Olmuyor. Kendi TC'mi girmek istemiyorum demiş. Oldu, anonim dava açsın...Anana atana sövsem, sonra hakkını arasan saçma mı oluyor? Şöyle şeyler normalleştirildiği için saçma geliyor.
Bir sonuç çıkmaz, en fazla Rio'ta ticket atıp chat kısıtlaması ya da kısa süreli ban yedirebilirsin, ya kufure katlan ya da EUW'a geç.
Vay yavrum çok masum.Kafa keserim atarım diyor açık açık. Normal küfür gibi değil.
Çok ağır hakaret edildi. CİMER'e şikayette bulunacağım ancak kendi T.C. Kimlik ile girmek istemiyorum. Bir yolu var mıdır?
Oyunlara boşuna küfürden rapor sekmesi koyulmuyor, yasal olarak hiçbir şey yapamaz. Raporlamayı unuttuysa sonradan bilet açarak raporlanır.
Genelde bilgilerini vermez Discord'da vermiyordu. Riot kendi içinde cezayı uyguluyor çok ileri bir şey olması lazım.Yasal olarak işlem başlatılıp savcılık bilgi isterse yasal olarak yapmış oluyor. Riot Games çatur çutur verileri veriyor zaten.