Şu oyunu neden chat kapalı oynamaya çalışmıyorsunuz ? Belli bir elonun üstünde infolar veriliyor ama o seviyenin altında sürekli ağlayıp küfür eden kişilerle dolu. Belli ki sen de cevap vermişsin ki bu kadar şiddetli hale gelmiş hakaretler.

Kafa keserim atarım diyor açık açık. Normal küfür gibi değil.
Vay yavrum çok masum.

LoL istemcisi > Profil > KARŞILAŞMALAR > Şikayet etmek istediğiniz oyuncuyla olan oyuna tıklayın > Oyuncuya sağ tıklayıp Raporla düğmesine tıklayın > KÜFÜR / HAKARET seçeneğini seçin (ben bütün seçenekleri işaretliyorum) > OYUNCUYU RAPORLA düğmesine tıklayın.

Çok zehirleyici bir maçsa kendinizi ve herkesi susturun.

Son düzenleme:
Çok ağır hakaret edildi. CİMER'e şikayette bulunacağım ancak kendi T.C. Kimlik ile girmek istemiyorum. Bir yolu var mıdır?

"Bana küfür edildi hüğğğ " diye dolaşan biriyseniz LoL'den uzak durun zaten. Adamı şikayet etseniz de bir şey olmayacak. Fortnite'ya da hikayeli oyunlara yönelebilirsiniz.

Riot kişisel bilgileri vermiyor maalesef dava olarak pek bir şey elde edemezsiniz. Çok absürt ileri bir şey olması lazım yoksa Riot kendi ceza sistemini uyguluyor. Bu süreç bile çok meşakkatli çok uzun zaman alıyor yaptığına değmez hayatına bak. Tek yapabileceğin Riot hesabını banlatmak. Böyle sonuçlanan dava sayısı bir elin parmağını bile geçmez oyun için cezada kalır biter.

Yasal olarak işlem başlatılıp savcılık bilgi isterse yasal olarak yapmış oluyor. Riot Games çatur çutur verileri veriyor zaten.
Genelde bilgilerini vermez Discord'da vermiyordu. Riot kendi içinde cezayı uyguluyor çok ileri bir şey olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör: