- Makaleler
- 1
Zaten küfür oluyor oyunda o normal bir şey ama geçen İstanbul'daki cinayet ile ilgili yorum yaparak yazıyor. Demek ki bu normalse caniler artmıştır. Yorumuma gülenler içinde aynı şey geçerli. Geçen biride video üzerinden dalga geçiyordu içeri aldılar. Ya da konu bilerek değersizleştirme yapılıyor.
Ben Riot'unda değilim 2 kızın öldürüldüğü olay ile ilgili o kişinin ileri geri konuşması beni sinirlendirdi.
Silmezlerse aha bu görsel.
Riot kişisel bilgileri vermiyor maalesef dava olarak pek bir şey elde edemezsiniz. Çok absürt ileri bir şey olması lazım yoksa Riot kendi ceza sistemini uyguluyor. Bu süreç bile çok meşakkatli çok uzun zaman alıyor yaptığına değmez hayatına bak. Tek yapabileceğin Riot hesabını banlatmak. Böyle sonuçlanan dava sayısı bir elin parmağını bile geçmez oyun için cezada kalır biter.
Genelde bilgilerini vermez Discord'da vermiyordu. Riot kendi içinde cezayı uyguluyor çok ileri bir şey olması lazım.
Ben Riot'unda değilim 2 kızın öldürüldüğü olay ile ilgili o kişinin ileri geri konuşması beni sinirlendirdi.
Silmezlerse aha bu görsel.