Zaten küfür oluyor oyunda o normal bir şey ama geçen İstanbul'daki cinayet ile ilgili yorum yaparak yazıyor. Demek ki bu normalse caniler artmıştır. Yorumuma gülenler içinde aynı şey geçerli. Geçen biride video üzerinden dalga geçiyordu içeri aldılar. Ya da konu bilerek değersizleştirme yapılıyor.

Riot kişisel bilgileri vermiyor maalesef dava olarak pek bir şey elde edemezsiniz. Çok absürt ileri bir şey olması lazım yoksa Riot kendi ceza sistemini uyguluyor. Bu süreç bile çok meşakkatli çok uzun zaman alıyor yaptığına değmez hayatına bak. Tek yapabileceğin Riot hesabını banlatmak. Böyle sonuçlanan dava sayısı bir elin parmağını bile geçmez oyun için cezada kalır biter.

Genelde bilgilerini vermez Discord'da vermiyordu. Riot kendi içinde cezayı uyguluyor çok ileri bir şey olması lazım.

Ben Riot'unda değilim 2 kızın öldürüldüğü olay ile ilgili o kişinin ileri geri konuşması beni sinirlendirdi.

Silmezlerse aha bu görsel.

Adsız.webp

Uğraşmak istemediğim için CİMER'e şikayet etmiyorum deyip buradan 10 saat millete konuyla alakalı dil dökmekte garip... Hocam hiçbir şey olmaz. LoL Client'i üzerinden istediği kadar küfür edebilir. CİMER şikayeti etsen zaten bir şey olmaz "hukuka başvurabilirsiniz" tarzı bir mail gelir sadece. Gidip avukat bulup dava açarsanız da adam "ben küfür etmedim hesabımı başkası kullanıyordu" der ve geçer.

Bu tür oyunları oynuyorsanız sohbeti kullanmamayı seve seve öğrenmelisiniz. Yoksa böyle daha çok gece 3'te hakaret şikayeti için yöntem ararsınız.

Uğraşmak istemediğim için CİMER'e şikayet etmiyorum deyip buradan 10 saat millete konuyla alakalı dil dökmekte garip... Hocam hiçbir şey olmaz. LoL Client'i üzerinden istediği kadar küfür edebilir. CİMER şikayeti etsen zaten bir şey olmaz "hukuka başvurabilirsiniz" tarzı bir mail gelir sadece. Gidip avukat bulup dava açarsanız da adam "ben küfür etmedim hesabımı başkası kullanıyordu" der ve geçer.

Bu tür oyunları oynuyorsanız sohbeti kullanmamayı seve seve öğrenmelisiniz. Yoksa böyle daha çok gece 3'te hakaret şikayeti için yöntem ararsınız.

Yani garip olan bir şey yok ne şekilde şikayet etsem diye düşündüm. Fikir almak için yazdım. Siber kısmına da iletebilirim. Şikayet edip sonuç alınmayacaksa da anlamı yok zaten. Bu foruma fikir almak için konu açılmıyor mu?

Yani garip olan bir şey yok ne şekilde şikayet etsem diye düşündüm. Fikir almak için yazdım. Siber kısmına da iletebilirim. Şikayet edip sonuç alınmayacaksa da anlamı yok zaten. Bu foruma fikir almak için konu açılmıyor mu?
Fikir alınmak için açılıyor ama "uğraşmak istemediğim" için deyip sonra burada daha fazla efor ve vakit harcarsanız, bende bu garipliği söyleyebilirim. Forum mantığı konuyu açan bir soru sorar ve herkes koşulsuz şartsız ona yardımcı olur olarak işlemiyor.

Dediğim gibi bir şey çıkmaz. Bir daha ki sefere illa birisini dava etmek istiyorsanız telefonunuzu verin sizi arasın ya da SMS üzerinden (konuşmaları silemeyeceği şekilde ve kim olduğu kanıtlanabilecek bir şekilde) hakaret etmesini sağlayın sonra da bir avukat ile hakaret davası açarak güzel bir tazminat parasını cebinize atabilir, karşınızdaki çocuğu önünüzde köpek edebilirsiniz.

Fikir alınmak için açılıyor ama "uğraşmak istemediğim" için deyip sonra burada daha fazla efor ve vakit harcarsanız, bende bu garipliği söyleyebilirim. Forum mantığı konuyu açan bir soru sorar ve herkes koşulsuz şartsız ona yardımcı olur olarak işlemiyor.

Dediğim gibi bir şey çıkmaz. Bir daha ki sefere illa birisini dava etmek istiyorsanız telefonunuzu verin sizi arasın ya da SMS üzerinden (konuşmaları silemeyeceği şekilde ve kim olduğu kanıtlanabilecek bir şekilde) hakaret etmesini sağlayın sonra da bir avukat ile hakaret davası açarak güzel bir tazminat parasını cebinize atabilir, karşınızdaki çocuğu önünüzde köpek edebilirsiniz.

Toplumda şiddet canilik artıyor bugün sözlü eylemler gerçekleştiren yarın onu eyleme dökebilir. Ne demek istediğimi anlatmışımdır umarım. Yoksa küfür önemli değil tabii ki. O kişi yarın bir gün çevresine birine zarar verebilir diye düşündüm. Normalinde zaten LoL'de sürekli küfür ediliyor.

LoL TR'de oynayıp çok nezih bir sohbet mi bekliyordunuz? 100 maçın 1'inde gelir nezih kişiler doğru; gerisi böyle ucube, pislik, maymun insanlarla dolu. Ya takmamayı öğreneceksiniz ya da oyunu bırakacaksınız yapacak bir şey yok. Davacı olsanız bile mahkemesiydi, avukatıydı, kanıtlarıydı derken bir sürü vakit alacak.

Raporlayın geçin doğru seçeneklerle rapor alındığı zaman direkt ceza yiyorlar zaten. Chati sadece "kendi ekibinize açık" şeklinde ayarlayıp chati hiç görmemek, mental sağlığınız için yapabileceğiniz en iyi şey. Ondan daha iyi bir şey varsa LoL'ü bırakmak olur.

@Utku92 bizzat kendim ban yedim hocam hakaretler kişiye değil hesaplara ait diyor riot ve genelde bilgi paylaşılmaz.
Adamın yaptığı da bambaşka kansızlık.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-13-13-43-29-780_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-10-13-13-43-29-780_com.android.chrome.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 362