Makaleler
5
Lego-Horizon-Adventures-Herkes-Icin-Oldugu-Icin-Switche-Cikiyor-Ancak.jpg

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Summer Game Fest etkinliğinde Sony, beklenmedik bir hamleyle PC, PS5 ve Nintendo Switch için Lego Horizon Adventures oyununu duyurmuştu. Şirket, son yıllarda MLB The Show oyun serisi dışında PlayStation oyunlarını PC’ye taşımaya daha sıcak bakıyor. PlayStation oyunlarının başka bir rekabetçi konsol için piyasaya sürülmesi ise oldukça nadir bir durum. Lego Horizon Adventures’ın…

Devamını Oku: Lego Horizon Adventures; PC, PS5 ve Nintendo Switch’e Cross Play Olmadan Çıkacak
Kaynak: Techolay

Bu oyunu geliştirirken herkes için erişilebilir olmasını sağlamak bizim için önemliydi. Bu düşünce, her kararımızı şekillendirdi ve Nintendo Switch’in dahil edilmesi de bu felsefenin bir parçası.
Sesli kahkaha attim buna. Diger 8. nesil konsollara niye cikarmadiniz acaba o zaman?

Bir oyunu XB1 ve PS4'e cikarmadan yeni nesil konsollara ve Switch'e cikarmak cok buyuk bir hata. Switch daha kendi neslindeki konsollar ile kafa tutamiyor, bir de su anki nesil ile mi tutacak? Cross-gen oyun yapilacaksa ya tam yapilmali, ya da artik onceki nesillerden fis cekilmeli. Cross-play koymamalarina hic girmiyorum bile, sovmeye degmez.

Switch 2 kapidayken yaptiklari cok kotu kararlardan biri olmus. Mortal Kombat 1 faciasi olacak gibi yine. Switch'in ozellikle omru sonuna dogru donanimi zorlayan bir ton guzel oyun cikar saniyordum ancak su ana kadar bir tek Kingdom Come: Deliverance geldi. Onun disinda hepsi dedigim buyuk hatayi yapan, oyunlarinin cok daha gucsuz bir konsola bile rahat uyum saglayabilecegini dusunen birkac hayalistin eserleri...