McQueen pahalıya satılıyor şu an. 1.500-1.800 arası olsa düşünülebilir -ki geçen perşembe o fiyat aralığına düşmüş-.

Mercedes ve Red Bull fiyatından bağımsız iyi modeller, özellikle Red Bull gayet pratik.
@25457, Şimşek McQueen'in normalde satış fiyatı 1.599 TL, LEGO mağazalarına bak, eğer bulursan al. 2026 ürünü o, çıktığı gibi tükettikleri için şu an stok sayısı az diye yüksek fiyata satıyorlar.

LEGO'lara zam geldi zaten, SC'ler 1.599 TL oldu.
Son olarak şu an indirimde olan bir araba var mı? Boş vaktim olduğu için hemen alıp yapmak istiyorum, yoksa 1000 TL'ye yukarıda attıklarımdan birini alacağım.

Son olarak şu an indirimde olan bir araba var mı? Boş vaktim olduğu için hemen alıp yapmak istiyorum, yoksa 1000 TL'ye yukarıda attıklarımdan birini alacağım.

SC tarafında gözüme çarpan olmadı, 911 GT3 RS vs. var ama 1.300 TL. F1'ler daha uygun.

İkili set tarafında 76925 ve 76922 mevcut.

Mercedes F1 aldım, kuponla 850'ye düştü. İndirim beklemek istemedim.
Gayet iyi hocam, hayırlı olsun. Bu arada Dolap'a falan da bak. Az önce Botanicals Erik Ağacı modelini 720 liraya aldım. Kutusuz falan ama uygun fiyat diye aldım. SC serisine de bakıyorum, genelde sıfır fiyatı istiyorlar da arada ucuz denk düşüyor. Bakabilirsin. Tekrardan hayırlı olsun🙏

Gayet iyi hocam, hayırlı olsun. Bu arada Dolap'a falan da bak. Az önce Botanicals Erik Ağacı modelini 720 liraya aldım. Kutusuz falan ama uygun fiyat diye aldım. SC serisine de bakıyorum, genelde sıfır fiyatı istiyorlar da arada ucuz denk düşüyor. Bakabilirsin. Tekrardan hayırlı olsun🙏

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. 2-3 tane F1 yaptıktan sonra Botanicals alırım diye düsünüyorum. Ayrıca Technic serisi hoşuma gitti, fakat yapabilir miyim bilmiyorum.

Geldi yapmaya başladım, teker kısmı dışında zorlanmadım.

1769017258165.webp

1769017284600.webp

@25457, orası bir tık zorluyor ama yaparsın. Yanlış takma da geri dönüşü zor oluyor😂

Bu arada mutlaka Dolap'a falan bak, kapalı kutu ürünler uyguna satılıyor. 800'e falan gördüm. Zaten kapalı kutu. Mis gibi.

Bitirdim, stickerları yapıştırırken daha çok zorlandım. Tekerin mantığını anladım, arka tekerde zorlandım fakat ön teker kolaydı.

Botanicals alacağım şimdi, masanın üzerinde güzel durur diye düşünüyorum.

@Caner Uncu Orkidenin fiyatı düşer mi? Yoksa beklemeden alayım mı?

Son düzenleme:
@25457, şu an çok pahalı hocam. Bekle. Bu arada dediğim gibi Dolap'a bak. Mesela bir ilan var, daha kutusu dahi açılmamış Krizantem 870 liraya geliyor kuponla falan. Bir miktar da indirim yaparsa çok iyi mesela.

Ben Erik Çiçeği modelini 720 liraya aldım 2 gün önce, bugün geldi ve sapasağlam. Baştan kendim yaptım, sadece kutusu yok. Tertemiz iş. Sıfırı 1.400 lira mesela.