@25457, Ferrari SF24'ü istiyorsan Dolap/Gardrop gibi yerlere bakmanı öneririm. Kapalı kutu sıfır ürünleri 850-900 TL'ye çok rahat bulabiliyorsun.

Onun dışında şu an Hepsiburada'da %28 indirim mevcut LEGO setlerinde. Hepsinde yok ama uyguna gelen ürünler var. Öğlen paylaştığım Porsche 1.100 liraya güzel mesela. Botanik setleri de 1.200'e inmiş. Ben ikinci ele bakıyorum. Daha geçen gün iki çiçek setini 520 liraya aldım. İki setin sıfır fiyatı toplam 1.200 TL civarında.

@Caner Uncu 2'li Mercedes seti CarrefourSA kart ile 1994 TL'ye düşüyor, alınır mı? Ve CarrefourSA'da böyle indirimler var, gidip alsam mı birkaç tane?

Ferrari F40 ve Audi S1 dediğim gibi indirimli satılıyor.

@25457, yani fena değil hocam ama çok da uygun sayılmaz. Alınabilir ama.

Gardropta sıfır, kapalı kutu ikili Lamborghini 1.500'e geliyor. İlgini çekerse atayım.

SC'ler için 800 civarı ideal bence.
Çok teşekkür ederim, ikinci el almak istemiyorum kapalı kutu olsa bile. Elden verebilirse alırım. SC'ler 800 civarına düşünce alırım o zaman. Dün Migros'tan Ford satın aldım, indirimle 780 TL'ye denk geldi.

@Caner Uncu @LH44 Technic serisinin hepsinde telefon kontrolü vb. var mı, Speed Champions olanları bitirince Technic yapmak istiyorum 1-2 tane. Motor falan çıkıyor mu içinden, hareket edenlerini gördüm de.

@25457, Technic serisinin özelliği hareketli parçalar içermesi genel olarak. Motor oluyor evet ama hepsinde çok detaylı olmayabilir, sete göre değişir o. Almadan YouTube'dan bakabilirsin incelemesine.

Telefon kontrolü derken telefonda 3D olarak yapmayı mı demek istedin? Eğer öyleyse vardır diye düşünüyorum. Hepsini tek tek kontrol etmedim tabii ama genellikle oluyor. Olmayanlarda PDF şeklinde kılavuz oluyor.