Telefon kontrolü derken telefonda 3D olarak yapmayı mı demek istedin? Eğer öyleyse vardır diye düşünüyorum. Hepsini tek tek kontrol etmedim tabii ama genellikle oluyor. Olmayanlarda PDF şeklinde kılavuz oluyor.
Yok hocam, bildiğin telefon uygulamasından uzaktan kumanda gibi kontrol edilebilen modelleri gördüm. Tekerleklerini döndürmek, ışıklarını açıp kapatmak gibi bir çok şey yapılabiliyor. Bu arada sizin model öneriniz var mı?

Yok hocam, bildiğin telefon uygulamasından uzaktan kumanda gibi kontrol edilebilen modelleri gördüm. Tekerleklerini döndürmek, ışıklarını açıp kapatmak gibi bir çok şey yapılabiliyor. Bu arada sizin model öneriniz var mı?
Ben hiç öyle model görmedim. Kendileri ekstra yapmış olabilir belki.

Technic'lere henüz girmedim, tavsiye modelim yok maalesef. Hoşuma giden Rexy falan var da 7-8 bin lira.

@Caner Uncu @LH44 Technic serisinin hepsinde telefon kontrolü vb. var mı, Speed Champions olanları bitirince Technic yapmak istiyorum 1-2 tane. Motor falan çıkıyor mu içinden, hareket edenlerini gördüm de.

Sayılı model sahip diye biliyorum, belki 2 elin parmağı kadar. Ki onların fiyatı da bayağı tuzlu.

Ha şöyle bir şey var mesela 1:8 Technic F1 araçlarına uygun motor kitleri bulunuyor, ancak Türkiye'de görmedim.

Tekrardan merhaba, öncelikle bu konuyu gereksiz uzatmış olabilirim kusura bakmayın.

F1 araçlarını yaparken jantın içine küçük bir parça koyup tekerleğe takıyorum, sona 1 adet jant kalıyor fakat dediğim küçük parçadan olmadığı için takarken zorlanıyorum. Hatta şu an BWT'nin bir tane jantını takamadım. Siz bu sorunu yaşıyor musunuz?

Tekerleri değiştirip denemiştim yine olmadı, hafif bastırıp çevirince oturuyor bazen.

4 tekerden kalın olan 2'si arkaya diğerleri öne takılacak, bunda hemfikiriz.

Jant kapakları ise arkaya destekli (o tek çıkıntılı LEGO parçası ile), öne ise tek başına takılacak.