Çalışmadı derken yaşadığınız problem neydi tam olarak? FydeOS entry'ı mı gözükmedi Refind üzerinde, ya da başka bir problem mi yaşadınız?
Hocam boot entry kısmında en yukarı çeksem de sistem sanırım onu açamayıp geri Systemd Boot'un çalıştığı entry'e atıyor. Yani bir süre siyah ekran alıyorum, sonra Systemd-Boot geliyor.

@Qnix hocam yine aynı hatayı veriyor.

"hata: 'loopdev,gpt12' diski bulunamadı.
hata: önce çekirdeği yüklemelisiniz."

Son düzenleme:
Hocam boot entry kısmında en yukarı çeksem de sistem sanırım onu açamayıp geri Systemd Boot'un çalıştığı entry'e atıyor. Yani bir süre siyah ekran alıyorum, sonra Systemd-Boot geliyor.

Yüklü olan FydeOS sisteminize göre deneyin:

Linux ve initrd satırları yerine bunları kullanacaksınız:

Kod:
linux (loopdev,gpt12)/syslinux/vmlinuz.A init=/sbin/init root=/dev/nvme0n1p4 boot=local rootwait noresume noswap ro loglevel=7 console= i915.modeset=1 cros_efi cros_debug  fydeos_dualboot vtit=/sbin/init audit=0 audit=0 ventoyos=fydeos
initrd /boot/dual_boot_ramfs.cpio

Bu arada kurulum imajını yazdırdığınız USB Sandisk mi?

Son düzenleme:
Bu arada kurulum imajını yazdırdığınız USB Sandisk mi?
Kingston DataTraveler USB'ye yazdırdım.
Yüklü olan FydeOS sisteminize göre deneyin:
https://unix.stackexchange.com/questions/418401/grub-error-you-need-to-load-kernel-first
Linux ve initrd satırları yerine bunları kullanacaksınız:
Şimdi deneyeceğim hocam teşekkür ederim. Kusura bakmayın sizi de bu kadar uğraştırdım.

@Qnix, hocam "insmod linux" kısmında "/boot/grub/x86_64-efi/linux.mod dosyası bulunamadı" hatası veriyor.

Son düzenleme: