Tüketici Hakem Heyeti fiyattan dolayı bakamıyor anladığım kadarıyla mahkemeye gidiyor ne yapacağımı şaşırdım.

Hala işlemde görünüyor benim ekranımda.

Geri aldığıma dair belgeler elimde.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.webp
    Ekran Alıntısı1.webp
    634,4 KB · Görüntüleme: 83
  • Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    607,4 KB · Görüntüleme: 81
Tüketici Hakem Heyeti fiyattan dolayı bakamıyor anladığım kadarıyla mahkemeye gidiyor ne yapacağımı şaşırdım.

Hala işlemde görünüyor benim ekranımda.

Geri aldığıma dair belgeler elimde.
Numaranız eposta adresiniz gözüküyor hocam onları sansürleyin.

Türkiye'de Dell ve Apple'dan baska servise Allah kimseyi dusurmesin. Eskiden bir de MSI'in servisi iyiydi sonra baska firmaya gecti maalesef. Ben de Legion 5 laptopumu fan sesi yuzunden gonderdim. 1 hafta sonra aradigimda istersem DOA raporu cikarabileceklerini soylediler ben de Amerika'dan aldim iade edersem makineyi oradan almam gerekecek tamir edin dedim. Birkac gun sonra yurt dışından parca beklendigini soylediler tamam dedim birkac gun sonra aradim anakart degisti dediler. Abi dedim laptopun fanindan ses geliyordu anakart niye degisti. Fan degistirilmis bilgisayar 105 derece sicakliklara cikiyormus. Bu yuzden anakarti degistirmisler soylediklerine gore. Neyse birkac gun sonra tekrar aradim tamir tamamlandi makineyi gonderiyoruz dediler gonderdiler. Bilin bakalim ne olmus? Makinenin ici bile acilmamis sadece bir servis numarasi etiketi yapistirip gondermisler. Arayip makinada islem gostergesi yok dedigimde aldigin yere gotur dediler, yorum yapmayacağım.

Bende sesi bulamayıp DOA değişim raporunu veremiyorlar. İkinci kez gönderdiğimde sesi duyduklarını Lenovo Globel'in değişimi onaylamadığını bu yüzden çift taraflı bantla sesi kestiklerini söylediler. Ses ona rağmen kesilmedi.=) bence Lenovo Globel'in konu ile hiçbir bağlantısı yok onlar suçlayacak kişi aradılar.