Acil nakit ihtiyacın varsa satabilirsin hocam ama eğer öyle bir derdin yoksa bana kalırsa satma, ölü bir fiyat biraz ayrıca 2. ekran olarak da kullanılabilir kalitede, ben olsam yan ekran yapar kullanırdım.
Satıp Razer Deathadder V3 almayı düşünüyorum ama satmak bana da mantıksız geldi... Teşekkürler değerli yorumlarınız için. Bir de masada hiç alan olmadığı için satmayı düşünüyordum ama belki ileride yeni masa falan alırım.
Satıp Razer Deathadder V3 almayı düşünüyorum ama satmak bana da mantıksız geldi... Teşekkürler değerli yorumlarınız için. Bir de masada hiç alan olmadığı için satmayı düşünüyordum ama belki ileride yeni masa falan alırım.
Satıp Razer Deathadder V3 almayı düşünüyorum ama satmak bana da mantıksız geldi... Teşekkürler değerli yorumlarınız için. Bir de masada hiç alan olmadığı için satmayı düşünüyordum ama belki ileride yeni masa falan
Arkadaşın dediği gibi bence de Deathadder V3 alınmaz, 2800 de yine fena değil bana kalsa satma ama masada yer de yokmuş kullanamicaksan 2800 e satılabilir belki.