Sabah servis tarafından arandım ilk 6 ayı doldurmayanlara ürün degişim hakkı var mış yani her türlü ürün tamir olacak benim bir sene oldu. Sizce yollamalı mıyım bilemedim maximum 20 gün tamir süresi ve MPRT modunuda açmıyorum parlaklık az diye ağrımayan başımı ağrıtmasammı sizce?
1ms de kullanıyoum zaten monitörü 0.5 çekincee bu ses geliyor.

Monitörde ölü piksel yok bu bahsettigim sesi MPRT kapalıykende var ama duyulması imkansız kulağımı yaslayınca arka tarafına anca duyuyorum MPRT açınca belli oluyor oda kullanışsız ekran parlaklığı düşüyor. Başka sorunum yok monitörde bunun için iade etmekten vazgeçtim Lenovo markası aynı monitör sahiplerine alt modeli yollamış 2 tane şikayet gördüm uğraşacak vaktim yok iade etmekten vazgeçtim.
Aşağıya fotoğraf bıraktım ghosting yok gibi değil mi ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-04-02 152523.webp
    Ekran görüntüsü 2024-04-02 152523.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Sabah servis tarafından arandım ilk 6 ayı doldurmayanlara ürün degişim hakkı var mış yani her türlü ürün tamir olacak benim bir sene oldu. Sizce yollamalı mıyım bilemedim maximum 20 gün tamir süresi ve MPRT modunuda açmıyorum parlaklık az diye ağrımayan başımı ağrıtmasammı sizce?
1ms de kullanıyoum zaten monitörü 0.5 çekincee bu ses geliyor.

Monitörde ölü piksel yok bu bahsettigim sesi MPRT kapalıykende var ama duyulması imkansız kulağımı yaslayınca arka tarafına anca duyuyorum MPRT açınca belli oluyor oda kullanışsız ekran parlaklığı düşüyor. Başka sorunum yok monitörde bunun için iade etmekten vazgeçtim Lenovo markası aynı monitör sahiplerine alt modeli yollamış 2 tane şikayet gördüm uğraşacak vaktim yok iade etmekten vazgeçtim.
Aşağıya fotoğraf bıraktım ghosting yok gibi değil mi ?
Ghosting için telefon kamerasıyla fotoğraf çekmen gerekiyor. Ekran görüntüsü alarak yapılmıyor.

Aynen şimdi olduda video seçiyorum yüklenmiyor uzantı hatası veriyorda sizin attıgınız gibi değil hiç siyahlık oluşmuyor ama 165 Hz çekince shutter oluyor ekran geri atıyor zaten OC ile 165 oluyor, 144 Hz'de sorun yok ama.

Son düzenleme:
Zaten fark ettiysen 120 Hz yaparsan cw seside kayboluyor.

Kanka benim cw sesi kulagımı dayıyom iyi olan kulağım duyuyor sorun teşkil etmiyor mesela :)
OverDrive 1 de benim
60 Hz 120 Hz denedim değişmedi.
MPRT modu parlaklık yüzünden kullanmıyordumda ölü piksel falan yok bu aralar oynuyorum servis bekliyemem ya.
165 Hz alınca UFO ghosting testinde geri atıyor titreme oluyor fark ettinmi kanka?

Tepki süresini 2 yap ghosting yapmaması lazım çok zor.

MPRT kaynaklı da olsa bence bir sorun. Yaşanmaması lazım. Düzgün çalıştıramıyorlarsa koymasınlar ve destek vermesinler. Servise göndermeni öneririm. Benim monitörün ekranını 2 kez değiştirdi Samsung. Servis süresi ise 1 haftayı geçmedi. Birincide ölü piksel ve leke vardı. İkincide ışık sızması vardı. Şu an çok güzel bir şekilde teslim edildi. Monitörden ayrı kaldığım süre toplamda 10 gün falandır. Bence gönder servise. Yakınsa sen götür. Daha hızlı ilerliyor işler.

Takıntı yaptım diye mi anlamadım ses artık NetKargo'yla servise yolladım. Umarım para iadesi olur 2K monitör alırım üste koyarak gidişatı yeni konuyla bilgilendirim teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Monitörü sen mi götürdün yoksa eve gelip aldılar mı?

Destek bileti oluşturdum, beni bir gün sonra aradılar anlaşmalı kargo kodunu epostayla attılar bende gidip kargoya teslim ettim kutusuna her parçasını koydum temennim para iadesi olma yönünde 2 k monitör geçerim.