Ahmet35
Uzman
Sabah servis tarafından arandım ilk 6 ayı doldurmayanlara ürün degişim hakkı var mış yani her türlü ürün tamir olacak benim bir sene oldu. Sizce yollamalı mıyım bilemedim maximum 20 gün tamir süresi ve MPRT modunuda açmıyorum parlaklık az diye ağrımayan başımı ağrıtmasammı sizce?
1ms de kullanıyoum zaten monitörü 0.5 çekincee bu ses geliyor.
Monitörde ölü piksel yok bu bahsettigim sesi MPRT kapalıykende var ama duyulması imkansız kulağımı yaslayınca arka tarafına anca duyuyorum MPRT açınca belli oluyor oda kullanışsız ekran parlaklığı düşüyor. Başka sorunum yok monitörde bunun için iade etmekten vazgeçtim Lenovo markası aynı monitör sahiplerine alt modeli yollamış 2 tane şikayet gördüm uğraşacak vaktim yok iade etmekten vazgeçtim.
Aşağıya fotoğraf bıraktım ghosting yok gibi değil mi ?
1ms de kullanıyoum zaten monitörü 0.5 çekincee bu ses geliyor.
Monitörde ölü piksel yok bu bahsettigim sesi MPRT kapalıykende var ama duyulması imkansız kulağımı yaslayınca arka tarafına anca duyuyorum MPRT açınca belli oluyor oda kullanışsız ekran parlaklığı düşüyor. Başka sorunum yok monitörde bunun için iade etmekten vazgeçtim Lenovo markası aynı monitör sahiplerine alt modeli yollamış 2 tane şikayet gördüm uğraşacak vaktim yok iade etmekten vazgeçtim.
Aşağıya fotoğraf bıraktım ghosting yok gibi değil mi ?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: