Bir gün laptopu açtığımda Bluetooth ikonunun bildirim sekmesinden kaybolduğunu fark ettim. Ardından ayarlardan Bluetooth özelliğini kontrol ettiğimde açıp/kapatma özelliği yoktu. Cihazın Aygıt Yöneticisi'ni kontrol ettiğimde ise Bluetooth kısmının olmadığını gördüm. Ancak aygıtlar kısmında gizli aygıtları göster seçeneği aktifleştirildiğinde sürücüler gözüküyordu, fakat içerisindeki tüm driverlar pasif (soluk renkte, herhangi bir hata ifadesi belirtilmemiş) olarak vurgulanmıştı. Buradaki driverlerın tümünü tek tek kaldırdım yeniden yüklemek için. Ardından ise şu anda laptopun kendi Bluetooth driverını yüklemeye çalıştığımda herhangi bir değişiklik göremiyorum. Önceden Bluetooth'u kullanabiliyordum. Herhangi bir öneriniz varsa uygulamak isterim.
Notlar;
Kullandığım driver bu, install etmeye çalıştığımda ve PC reset attığımda herhangi bir aygıt yüklenmedi.
Troubleshoot'ı Bluetooth üzerinde kullandığımda, aşağıdaki şekilde bir çıktı verir.
Notlar;
- Wifi sorunsuz çalışıyor.
- Cihaz sayfası ve driverları için
- Bios simülatörü için
Kullandığım driver bu, install etmeye çalıştığımda ve PC reset attığımda herhangi bir aygıt yüklenmedi.
Troubleshoot'ı Bluetooth üzerinde kullandığımda, aşağıdaki şekilde bir çıktı verir.
Son düzenleme: