Merhaba, Hepsiburada üzerinden Lenovo Legion 25-10 modelini aldım ve sanırım ışık sızması var, herhangi bir ölü piksel çıkmadı. IPS panellerde normal sanırım ama siz de bir bakabilir misiniz, anormal bir durum var mı?
Benim gözüme sadece sol orta üstteki gözüme çarptı. Diğerlerini pek göremiyorum.
Üstteki işaretlediklerin ışık sızması, aşağıdakiler ise IPS Glow gibi duruyor. IPS Glow'u dert etme, fakat ışık sızması özellikle loş ışıkta karanlık oyunlar oynuyorsan gözünü rahatsız edebilir.
3 yıl garantisi var zaten eğer büyükleşirse gönderirim diye düşündüm şu anda değişim istesem başka sorunu olan panel gelebilir, sizce göndermeli miyim?
Üstteki işaretlediklerin ışık sızması, aşağıdakiler ise IPS glow gibi duruyor. IPS Glow'u dert etme, fakat ışık sızması özellikle loş ışıkta karanlık oyunlar oynuyorsan gözünü rahatsız edebilir.
Merhaba, Hepsiburada üzerinden Lenovo Legion 25-10 modelini aldım ve sanırım ışık sızması var, herhangi bir ölü piksel çıkmadı. IPS panellerde normal sanırım ama siz de bir bakabilir misiniz, anormal bir durum var mı?
Benim gözüme sadece sol orta üstteki gözüme çarptı. Diğerlerini pek göremiyorum.