Ahmt

Çalışkan
Merhaba, Hepsiburada üzerinden Lenovo Legion 25-10 modelini aldım ve sanırım ışık sızması var, herhangi bir ölü piksel çıkmadı. IPS panellerde normal sanırım ama siz de bir bakabilir misiniz, anormal bir durum var mı?

Benim gözüme sadece sol orta üstteki gözüme çarptı. Diğerlerini pek göremiyorum.

20260109_123546.webp

20260109_123524.webp

Üstteki işaretlediklerin ışık sızması, aşağıdakiler ise IPS Glow gibi duruyor. IPS Glow'u dert etme, fakat ışık sızması özellikle loş ışıkta karanlık oyunlar oynuyorsan gözünü rahatsız edebilir.

Bu değişim gerektirecek bir şey mi sizce, çünkü ölü piksel falan yok IPS panellerde normal diye biliyorum, bir anormallik yoktur değil mi?
IPS glow normal, ışık sızması değil.

Rahatsız edebilir seni çoğalırsa garantiye yolla bu şekil yollarsan büyük ihtimalle sorun yok derler ve geri gönderirler.

3 yıl garantisi var zaten eğer büyükleşirse gönderirim diye düşündüm şu anda değişim istesem başka sorunu olan panel gelebilir, sizce göndermeli miyim?

Üstteki işaretlediklerin ışık sızması, aşağıdakiler ise IPS glow gibi duruyor. IPS Glow'u dert etme, fakat ışık sızması özellikle loş ışıkta karanlık oyunlar oynuyorsan gözünü rahatsız edebilir.

IPS glow normal, ışık sızması değil.

Değişime göndermelik bir şey mi genelde FPS oynarım.

Merhaba, Hepsiburada üzerinden Lenovo Legion 25-10 modelini aldım ve sanırım ışık sızması var, herhangi bir ölü piksel çıkmadı. IPS panellerde normal sanırım ama siz de bir bakabilir misiniz, anormal bir durum var mı?

Benim gözüme sadece sol orta üstteki gözüme çarptı. Diğerlerini pek göremiyorum.

Eki Görüntüle 217020
Eki Görüntüle 217021
Aynı monitöre sahibim, aynı durum bendede var ve tamamen normal, rahatlıkla kullanabilirsiniz.