Protouse24

Çalışkan
Legion 7 Pro cihazımda fan ayarı, klavye ve arka ışıkları kontrol edebildiğim bir sekme vardı. Ancak yarım saattir programı bulamıyorum. Bu programı nereden indirebilirim?

Microsoft store üzerinden lenovo vantage indir. Çok temiz yazılım.
İndirdim zaten lakin bomboş hiçbir özellik ayarı yok

Lenovo Vantage veya Vantage Gaming diye bir sürücüsü olması lazım. Microsoft store ya da https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/ bu site üzerinden cihazı tespit edip indirebilirsiniz.
Vantage GAMİNG diye bir şey bulamadım düz vantagede hiçbir özellik yok

Fan ayarı izin vermeyebilir, BIOS’tan yapman gerekiyor; onu da tam manuel yapamıyorsun diye biliyorum. BIOS’a gir, Thermal/Fan Throttling diye ayar olması lazım, Level 1 – Level 2 diye gözüküyor. Off yaparsan ekstra fan açmıyor. Vantange yazılımda RGB ile ilgili ayarları değiştirebilirsin ama. Yazılım, donanımla uyumlu hatalı çalışımyor onu demek istedim.

siteden baktınız mı sürücü veya yazılım çıkıyor mu?
Yok vantage çıkıyor o da bildiğiniz iş bilgisayarı yazılımı hiçbir özellik yok

Fan ayarı izin vermeyebilir, BIOS’tan yapman gerekiyor; onu da tam manuel yapamıyorsun diye biliyorum. BIOS’a gir, Thermal/Fan Throttling diye ayar olması lazım, Level 1 – Level 2 diye gözüküyor. Off yaparsan ekstra fan açmıyor. Vantange yazılımda RGB ile ilgili ayarları değiştirebilirsin ama. Yazılım, donanımla uyumlu hatalı çalışımyor onu demek istedim.
Anladım teşekkürler ozaman