Protouse24
Çalışkan
Legion 7 Pro cihazımda fan ayarı, klavye ve arka ışıkları kontrol edebildiğim bir sekme vardı. Ancak yarım saattir programı bulamıyorum. Bu programı nereden indirebilirim?
İndirdim zaten lakin bomboş hiçbir özellik ayarı yokMicrosoft store üzerinden lenovo vantage indir. Çok temiz yazılım.
Vantage GAMİNG diye bir şey bulamadım düz vantagede hiçbir özellik yokLenovo Vantage veya Vantage Gaming diye bir sürücüsü olması lazım. Microsoft store ya da https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/ bu site üzerinden cihazı tespit edip indirebilirsiniz.
siteden baktınız mı sürücü veya yazılım çıkıyor mu?İndirdim zaten lakin bomboş hiçbir özellik ayarı yok
Vantage GAMİNG diye bir şey bulamadım düz vantagede hiçbir özellik yok
Yok vantage çıkıyor o da bildiğiniz iş bilgisayarı yazılımı hiçbir özellik yoksiteden baktınız mı sürücü veya yazılım çıkıyor mu?
Anladım teşekkürler ozamanFan ayarı izin vermeyebilir, BIOS’tan yapman gerekiyor; onu da tam manuel yapamıyorsun diye biliyorum. BIOS’a gir, Thermal/Fan Throttling diye ayar olması lazım, Level 1 – Level 2 diye gözüküyor. Off yaparsan ekstra fan açmıyor. Vantange yazılımda RGB ile ilgili ayarları değiştirebilirsin ama. Yazılım, donanımla uyumlu hatalı çalışımyor onu demek istedim.