bunu alin gecin.

Takılı RAM bellekte 5600 MHz yazıyor. Aldığım bellek 4800 MHz. Yanlış oldu sanki.

Yanlışlık yok. Bu konuya attığım CPU Z ekran görüntüsüne bakın 5600 MHz yazıyor. Bir de YouTube'dan bu modele ait videolar izliyorum herkes 4800 MHz takıyor anlayamadım.
Kullandığınız cihaz 2. el mi acaba? İlk başta görsel görünmediği için sonradan bakmak mümkün oldu, 5600 MHz olması ilginç şayet üründe 5600 MHz bellek takılı. 4800 MHz desteklediği ve böyle olduğu sitesinde de belirtili ayrıca bakmış olduğunuz videolar da doğru gösteriyor. 4800 MHz olarak elinize ulaşan bellek de normal değerli olan aslında. Uyumlu çalışıyorsa bir sorun olmayacaktır.

Kullandığınız cihaz 2. el mi acaba? İlk başta görsel görünmediği için sonradan bakmak mümkün oldu, 5600 MHz olması ilginç şayet üründe 5600 MHz bellek takılı. 4800 MHz desteklediği ve böyle olduğu sitesinde de belirtili ayrıca bakmış olduğunuz videolar da doğru gösteriyor. 4800 MHz olarak elinize ulaşan bellek de normal değerli olan aslında. Uyumlu çalışıyorsa bir sorun olmayacaktır.

Daha sipariş gelmedi. Ama dediğim gibi takılı bellek 5600 MHz. Bilgisayarı sıfır olarak aldım 2 ay oldu. 4800 MHz olarak çalışıyor zaten bir sorun yok. Umarım aldığım bellekle uyumlu çalışır.

Rica ederim. Taktıktan sonraki sonuçları da paylaşmanı dört gözle bekliyorum.

Alıp taktım ve uyumlu çalıştı. Sadece RAM farklı olduğundan frekans değerleri biraz farklı. Yeni konu açtım bakabilirsiniz.

Son düzenleme: