Merhaba. Lenovo LOQ 15IAX9 modeline sahibim. Oyun oynarken ekranın üstünde beyaz çizgiler çıkıyor, 2-3 aydır da olan bir şey. Kalın, ince veya sadece sağ kısımda filan çıkıyor bu çizgiler. İlk başta Window'su yüklerken yediğim mavi ekran gibi hatalar kaynaklı olma ihtimali diye düşünmüştüm ama yakın zamanda format attıktan sonra da çıkmaya devam edince ekran kartı kaynaklı mı yoksa panel kaynaklı mı olduğunu düşünmeye başladım.
YouTube linkini böyle bırakıyorum. Laptopta RTX 4060 ve i5 12450HX var. Ben ise RAM ve SSD takviyesi yaptıydım. Laptopu 4K destekleyen televizyona filanda bağladım çok uzun süreli test edemesem de 5-10 dakika oynadığımda sorun çıkmadıydı. Beyazlığa ise o anda dikkat etmedim bir sonraki monitörde filan test etme şansım ne zaman olur bilemiyorum.
YouTube linkini böyle bırakıyorum. Laptopta RTX 4060 ve i5 12450HX var. Ben ise RAM ve SSD takviyesi yaptıydım. Laptopu 4K destekleyen televizyona filanda bağladım çok uzun süreli test edemesem de 5-10 dakika oynadığımda sorun çıkmadıydı. Beyazlığa ise o anda dikkat etmedim bir sonraki monitörde filan test etme şansım ne zaman olur bilemiyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: