Nullestio

Uzman
Bu sistemi yeni aldım. Şimdi fark ettim, ekranın üstünde beyaz bir çizgi oluyor, sonra kayboluyor. Ekran kartından dolayı olabilir mi?
Oyunlarda çözünürlüğü düşürüyorum, sonra bazen masaüstünde bu beyaz çizgi oluyor. İmlecin üzerine getirince kayboluyor. Monitörle ilgili bir sorun olabilir mi?

Ekran kartım Gainward 5060 Ti 16 GB.

IMG_0043.webp

Bu sistemi yeni aldım. Şimdi fark ettim, ekranın üstünde beyaz bir çizgi oluyor, sonra kayboluyor. Ekran kartından dolayı olabilir mi?
Oyunlarda çözünürlüğü düşürüyorum, sonra bazen masaüstünde bu beyaz çizgi oluyor. İmlecin üzerine getirince kayboluyor. Monitörle ilgili bir sorun olabilir mi?

Eki Görüntüle 170777
VRAM sorunu olabilir açılırkende çıkıyormu?

Eki Görüntüle 170777

Bu fotoğrafı nasıl aldın? Telefonla mı çektin yoksa direk ekran alıntısı aracı ile mi aldın? Eğer telefonla çektirysen sorun yüksek ihtimalle panelde. Ama direk ekran alıntısı aracıyla aldıysan muhtemelen sorun yazılımsal.

VRAM sorunu olabilir açılırkende çıkıyor mu?

Bilgisayar açılırken çıkmıyor.

Bu fotoğrafı nasıl aldın? Telefonla mı çektin yoksa direk ekran alıntısı aracı ile mi aldın? Eğer telefonla çektirysen sorun yüksek ihtimalle panelde. Ama direk ekran alıntısı aracıyla aldıysa sorun yazılımsal.

Bilgisayardan ekran alıntısı ile çektim yazılımsal derken? Driver sorun var tekrar kurulum yapayım mi? Yoksa direk ekran kartında mı sorun var?

Bilgisayardan ekran alıntısı ile çektim yazılımsal derken? Driver sorun var tekrar kurulum yapayım mi? Yoksa direk ekran kartında mı sorun var?
Sorun panelde olsaydı ekran alıntısı aracıyla o beyaz çizgi çıkmazdı. Yani yazlımsal bir sorun var. Driverları DDU ile silip yeniden yükle. Olmazsa sistemi başka bir GPU ile test et.

Hocam bayağı yazılımsal bi sorun format atın tekrar deneyin.

Sorun panelde olsaydı ekran alıntısı aracıyla çıkmazdı. Yani yazlımsal bir sorun var. Driverları DDU ile silip yeniden yükle. Olmazsa sistemi başka bir GPU ile test et.
Driver böyle bi sorun yaratırmı?

Hocam bayağı yazılımsal bir sorun format atın tekrar deneyin.

Driver böyle bir sorun yaratır mı?

Sorun panelde olsaydı ekran alıntısı aracıyla o beyaz çizgi çıkmazdı. Yani yazlımsal bir sorun var. Driverları DDU ile silip yeniden yükle. Olmazsa sistemi başka bir GPU ile test et.

Deneyeceğim teşekkürler DDU ilk defa kullanacağım Driver silmek herhangi bir sorun yaratır mı veya BIOS ile işim var mı?