Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25000
lengthow
Yetkin
Evet hocam, izledim videoyu. Aynı kanalın Lenovo LOQ incelemesini de izlemiştim. Öve öve bitiremiyordu o da neredeyse.Yahu kulaklığı falan geçtim, çıkan sesi hissedebiliyorsun. O nasıl bir şeymiş öyle
Laptop vücudunuza daha yakın olacağı için içinden çıkacak her sesi daha rahat duyabileceksiniz doğrudur. Ama @8333 hocamın attığı linke baktıysanız bırakın sizi alt katınızda oturan komşunuz bile rahatsız olabilir o sestenUmarım Lenovo'yu sıkıntısız bir şekilde kullanırsınız hocam. 1 ay içerisinde satarsanız fiyatının artacağını hiç sanmıyorum. Gerçi Türkiye'de yaşıyoruz hiç belli olmaz...
Evet hocam, 8 GB yetersiz kalır zaten. Direkt uzun ömürlü olması için 32 GB'a yükseltmeyi düşünüyorum.İkisi de güzel model ama +8GB eklemenizi öneriyorum. Lenovo LOQ da Acer Nitro da iyi modeller.
Merhaba hocam ne yaptınız?Evet hocam, izledim videoyu. Aynı kanalın Lenovo LOQ incelemesini de izlemiştim. Öve öve bitiremiyordu o da neredeyse.
Evet hocam, 8 GB yetersiz kalır zaten. Direkt uzun ömürlü olması için 32 GB'a yükseltmeyi düşünüyorum.
lengthow
Yetkin
4060 - i5 12450H'lı LOQ 15IRH8 alıp 32GB RAM takviyesi yaptım hocam. Gayet memnunum şu anlık. Tabii oyun oynarken ses oluyor biraz ama laptop olduğu için kaçınılmaz. Isınma sorunu hiç yaşamadım, oyun oynarken 60-65 derece arası geziyor genelde.
Hayırlı olsun. Cihazı ne kadara aldınız? 15IAX9 ile kıyasladınız mı alırken?4060 - i5 12450H'lı LOQ 15IRH8 alıp 32GB RAM takviyesi yaptım hocam. Gayet memnunum şu anlık. Tabii oyun oynarken ses oluyor biraz ama laptop olduğu için kaçınılmaz. Isınma sorunu hiç yaşamadım, oyun oynarken 60-65 derece arası geziyor genelde.
lengthow
Yetkin
Amazon'da indirimden 28.000 TL'ye aldım hocam. RAM takviyesi ile 29.500 gibi bir fiyata gelmiş oldu. Birebir kıyaslayamadım ancak 15IAX9 hakkında performans olarak söylenen her şey bunda da mevcut soğutma performansı, limitsiz işlemci gibi. Tek belirgin özellik olarak 45 NTSC ekran deniyor, çok kötü falan demişler ama ben açıkçası kötü bulmadım. Renkler gayet iyi zaten 2. ekran olarak kullanıyorum laptop ekranını. Kasa malzemeleri için falan da farklı diyorlar ama onun için bir şey diyemiyorum gerçekte test etmediğim için.Hayırlı olsun. Cihazı ne kadara aldınız? 15IAX9 ile kıyasladınız mı alırken?