Bütçe
25000

lengthow

Yetkin
Selam arkadaşlar, 25 bin TL bandında laptop almayı düşünüyorum. İki modeli de çok önerenler var, hangisi daha iyidir? Karar veremedim. Görüntü olarak Acer daha çok hoşuma gitti ama ısınma problemi fazla deniyor. Lenovo hakkında ise pek bir kötü yorum göremedim açıkçası. Soğutma ve performans olarak hangisinden daha memnun kalırım? Malzeme kalitesi de biraz önemli, teşekkürler.

Acer Nitro 5 AN515

Lenovo LOQ 15IAX9

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, 25 bin TL bandında laptop almayı düşünüyorum. İki modeli de çok önerenler var, hangisi daha iyidir? Karar veremedim. Görüntü olarak Acer daha çok hoşuma gitti ama ısınma problemi fazla deniyor. Lenovo hakkında ise pek bir kötü yorum göremedim açıkçası. Soğutma ve performans olarak hangisinden daha memnun kalırım? Malzeme kalitesi de biraz önemli, teşekkürler.

Acer Nitro 5 AN515

Lenovo LOQ 15IAX9

Lenovo LOQ.

Acer Nitro 5 AN515

Lenovo LOQ 15IAX9

Gerçekten klasmanlarında birbirine çok yakın laptoplar. Karşılaştırma sitesine baktığımda Lenovo önde gözüküyor.

Neden hocam?

Evet çoğu kişi de onu öneriyor. İşlemcisi bir tık daha iyi sanırım ve soğutma konusunda da daha iyiymiş.

Ya laptop aldığın zaman soğutma olayını bir şekilde halledersin hocam. Ona çok fazla takılmamak gerekiyor diye düşünüyorum. En azından laptop eleyecek kadar takılmamak gerekiyor.

Ya laptop aldığın zaman soğutma olayını bir şekilde halledersin hocam. Ona çok fazla takılmamak gerekiyor diye düşünüyorum. En azından laptop eleyecek kadar takılmamak gerekiyor.
Elemekten ziyade, birini seçmem gerekiyor ama hangisini emin olamıyorum. Odam ve yaşadığım şehir oldukça sıcak. Acer hakkında 97 -98 derecelere çıkıyor diyenleri gördüm ama tasarım olarak Acer daha iyi. Lenovo hakkında pek bir yorum göremedim olumsuz olarak. Eğer Lenovo genel olarak beni daha az uğraştıracaksa onu tercih ederim. Soğutucuya para dökmek istemiyorum pek, alüminyum stand alıp kullanacağım.

Ses konusu derken fan sesi mi ? Yoksa cihazın hoparlör sesi mi ?
Acer laptoplar için bu arada bir karışıklık olmasın, fan sesinden rahatsız olan insanlar var. Lenovo LOQ modeli yük altında performans modunda ayar yapılmamış şekilde 48db dolaylarında gezerken Acer kısıtlanmış, ayar yapılmış haliyle 53 - 54db civarlarında geziyor. Acer'ı direkt performans modunda kullanınca 58db seviyesine kadar çıkabiliyor. Gerekirse özelliklerden biraz feragat edip konforlu olanı tercih etmek gerekiyor.