Detaylar
Kim cevapladı?lengthow
Yetkin
Aynı fiyata Temmuz'da 4060'lı versiyonunu aldım. RAM'i 32GB'a yükselttim. Sorunsuz kullanıyorum şuan ne sıcaklık konusunda ne genel performans konusunda bir sorun yaşamadım. RAM'lerden kaynaklı donma sorunu yaşıyordum, kilitlenip kalıyordu bilgisayar. Ama RAM Mhz'ini düşürünce sorunum çözüldü. RAM'lerin uyumuyla alakalı bir sorunmuş sanırım. 4050 performansı nasıl bilmiyorum ama genel kasa, soğutma olarak beğendim ben. Ekranı kötü diyorlar ama beni çok rahatsız etmedi. Zaten 2. ekran olarak kullanıyorum ama normal kullandığım zamanlarda da kötü gelmedi bana ekranı.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Temmuz ayından bu yana fark var biraz hocam fiyattan dolayı. İAX9 ile İHR8 iki modeli var birinin hem ms hem renk doğruluğu düşük.Aynı fiyata Temmuz'da 4060'lı versiyonunu aldım. RAM'i 32GB'a yükselttim. Sorunsuz kullanıyorum şuan ne sıcaklık konusunda ne genel performans konusunda bir sorun yaşamadım. RAM'lerden kaynaklı donma sorunu yaşıyordum, kilitlenip kalıyordu bilgisayar. Ama RAM Mhz'ini düşürünce sorunum çözüldü. RAM'lerin uyumuyla alakalı bir sorunmuş sanırım. 4050 performansı nasıl bilmiyorum ama genel kasa, soğutma olarak beğendim ben. Ekranı kötü diyorlar ama beni çok rahatsız etmedi. Zaten 2. ekran olarak kullanıyorum ama normal kullandığım zamanlarda da kötü gelmedi bana ekranı.
Bu model daha iyi bu fiyattan RAM yükseltip alabilir hala arkadaş.
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
lengthow
Yetkin
Doğrudur, ben çok hakim değilim teknik bilgilere ancak kullanım açısından konuşuyorum daha çok. Beni rahatsız eden bir durumu olmadı şuana kadar. Nitro 5 için de fazla ısınıyor, sesli çalışıyor gibi şeyler duymuştum ama kulak dolması bilgiler tabii.Temmuz ayından bu yana fark var biraz hocam fiyattan dolayı. İAX9 ile İHR8 iki modeli var birinin hem ms hem renk doğruluğu düşük.
![]()
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Evet bunu önermiştiniz, Acer daha iyi gibi.Satıcıları aynı zaten ama Acer olanın kullanıcı değerlendirmelerinde ürünün önceden açıldığı hakkında yorumlar olduğu için onu es geçtim sanırım.Temmuz ayından bu yana fark var biraz hocam fiyattan dolayı. İAX9 ile İHR8 iki modeli var birinin hem ms hem renk doğruluğu düşük.
![]()
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Agresif 12700H 12650H modelleri yüksek RPM ile çalışıp ısınıyor evet LOQ'lara göre sesli çalışıyorlar tabii. Bu model normal RPM değerlerinde çalışıyor ısı değerleri de çokta kötü değil 1TB SSD ile gelmesi ve 12500H'a sahip olması daha mantıklı yapıyor.Doğrudur, ben çok hakim değilim teknik bilgilere ancak kullanım açısından konuşuyorum daha çok. Beni rahatsız eden bir durumu olmadı şuana kadar. Nitro 5 için de fazla ısınıyor, sesli çalışıyor gibi şeyler duymuştum ama kulak dolması bilgiler tabii.