OCCT testi yap, 10 dakika falan devam etsin buraya atarsın hocam bende merak ettim bu kasayı. Bu arada oyun oynarken performans moduna(kırmızı tuş) al bu sayede fan daha hızlı döndüğü için daha serin çalışır.

Aman hocam, kırmızı mod stok haliyle GPU hız aşırtması da yapıyor. Onun da uyarısını geçelim :)

O sadece ekran kartına yük bindiriyor sanırım, ekran kartı da aman aman ısınmadığı için bence işlemci için daha iyi olacaktır.

Control oyununda performans moduna alınca yük ekran kartına bindiği için işlemci bayağı düşük güçte çalışıyordu bazı oyunlarda işlemcinin yükünü bile alabiliyor gibi duruyor :D

OCCT testi yap, 10 dakika falan devam etsin buraya atarsın hocam bende merak ettim bu kasayı. Bu arada oyun oynarken performans moduna(kırmızı tuş) al bu sayede fan daha hızlı döndüğü için daha serin çalışır.

Akşam veya yarın atmaya çalışırım.

@talongod hocam sizi bu konulardan dolayı çok rahatsız ettim ama sizden de bir yorum almak istiyorum.

Son düzenleme:
Akşam veya yarın atmaya çalışırım.

@talongod hocam sizi bu konulardan dolayı çok rahatsız ettim ama sizden de bir yorum almak istiyorum.

Ne demek, görevimiz.

Isı değerleri hakkında net yorum yapabilmek çok zor. Keza fan RPM değeriniz, laptopun rahat nefes alıp almadığı çok önemli. Oyunu oynuyorken GPU kaç watt çekiyordu? Test falan yapmanıza da gerek yok, zaten ben size gerekli testleri yaptırmıştım.

Bu sorduğum sorulara vereceğiniz cevap sorunuza net cevap vermemi sağlayacak.

Ne demek, görevimiz.

Isı değerleri hakkında net yorum yapabilmek çok zor. Keza fan RPM değeriniz, laptopun rahat nefes alıp almadığı çok önemli. Oyunu oynuyorken GPU kaç watt çekiyordu? Test falan yapmanıza da gerek yok, zaten ben size gerekli testleri yaptırmıştım.

Bu sorduğum sorulara vereceğiniz cevap sorunuza net cevap vermemi sağlayacak.
MSI afterburner'de görebileceğim bir ayar var ise açıp öyle bakarım watt değerlerine. Laptopun bulunduğu kisim görseldeki gibi.
1766326066023.webp