Anakartların potansiyel olarak sorun çıkarmayacağını bilsek forumda 10 önerinin 10'u da LOQ olurdu.

Olmazdı, GameGaraj cihazın işlemcisi Lenovo LOQ cihazdan çok daha iyi. Bu bile başlı başına bütçe de öne geçiriyor.

@TechMad, @pesimist34, bu kadar zorlanacagimi hiç dusunmezdim laptop alırken. 2K çözünürlük neden mantıksız peki? Ayrıca o gecikme sorunları gibi şeyler GameGaraj'da bulunuyor mu?

2K çözünürlük mantıksız değil, gündelik kullanımda çok daha konforlu kullancaksınız cihazı. Onu geçtim, oyun oynarken VRAM'ler 2K için yetmeyebilir. Grafikleri biraz düşürdüğünüzde "1080p Ultra'ya göre 2K High" grafikler çok daha iyidir.

"Gecikme sorunu" derken kastınız nedir?

Olmazdı, GameGaraj cihazın işlemcisi Lenovo LOQ cihazdan çok daha iyi. Bu bile başlı başına bütçe de öne geçiriyor.

2K çözünürlük mantıksız değil, gündelik kullanımda çok daha konforlu kullancaksınız cihazı. Onu geçtim, oyun oynarken VRAM'ler 2K için yetmeyebilir. Grafikleri biraz düşürdüğünüzde "1080p Ultra'ya göre 2K high" grafikler çok daha iyidir.

"Gecikme sorunu" derken kastınız nedir?

Lenovo'ya sahip olan birisine sorular sormuştum. Sanırım 20ms gecikme süresi var mış ve online oyunlarda bu gecikme süresi belli oluyormuş. Bundan bahsediyorlardı.
Sizin öneriniz GameGaraj mıdır?

Aslında model bazında değil, genel anlamda konuşmuştum ben. GameGaraj özelinde değil yani. LOQ'lar varken kim, neden F16'ya veya A15'e daha çok para versin yoksa sorun yokken yani.
Rica ederim. Ben de 15IRX9 bir LOQ kullanıyorum. Gecikme şöyle vardır eğer varsa, açıkçası cihazın içerisindeki Wi-Fi kartı kötü, hal böyle olunca da 2.4 GHz ve Wi-Fi 4'te uzak mesafelerde kabızlık yaşıyor kart. Başka bir durum yok.
@talongod , bu segmentteki çoğu laptopta benzer kartlar var hocam. Victus olsun, LOQ olsun, TUF A15 olsun. Çözümü değiştirmek LOQ'ta.

Aslında model bazında değil, genel anlamda konuşmuştum ben. GameGaraj özelinde değil yani. LOQ'lar varken kim, neden F16'ya veya A15'e daha çok para versin yoksa sorun yokken yani.

@talongod , bu segmentteki çoğu laptopta benzer kartlar var hocam. Victus olsun, LOQ olsun, TUF A15 olsun. Çözümü değiştirmek LOQ'ta.
Lenovo ve GameGaraj'ı aynı fiyat olarak düşünün hocam.