2026 ortalarında RAM fiyatları düşer RAM yükseltmesi yaparsınız. Kasa ve soğutma konusunda Lenovo ve GameGaraj'dan daha iyi.
O zaman sizin tercihiniz Asus olan olurdu anladığım kadarıyla doğru muyum ?
Hayır daha öncede Tongfang, Clevo, MSI gibi markalardan laptop kasası alıp satıyorlardı.
Aslında dediğim yere gelmiş olmuyor muyuz ? Kendi üretimleri yeni başlamış olmuyorlar mı ?

O zaman sizin tercihiniz ASUS olan olurdu anladığım kadarıyla doğru muyum?

Aslında dediğim yere gelmiş olmuyor muyuz? Kendi üretimleri yeni başlamış olmuyorlar mı?

Hala kendileri üretmiyorlar Monster, GameRaider,Excalibur, gigabyten(bazı serileri) ve Erazer gibi bir sürü marka hazır alıp marka basıp satıyorlar.

Aldığınız aletten ne beklediğinize bağlı yorum yapabilirim.
Şöyle ki aleti hem oyun hem görüntü işleme alanında kullanacağım. Yani en büyük beklentim performans ve uzun süre kullanabilmek.
Hala kendileri üretmiyorlar Monster, Excalibur, gigabyten(bazı serileri) ve Erazer gibi bir sürü marka hazır alıp marka basıp satıyorlar.

Hocam ben yanlış linki atmışım F16 değil A16 olanı gönderecektim.

Anladım teşekkürler.

Şöyle ki aleti hem oyun hem görüntü işleme alanında kullanacağım. Yani en büyük beklentim performans ve uzun süre kullanabilmek.

Hiç içini açamam derseniz 17IRX10 ama birkaç upgrade yaparım ve metal kasa isterim derseniz ASUS. Aksi takdirde Lenovo ve GameGaraj alırsanız plastik kasa almış olursunuz.