Yukarıda atılan GameGaraj Tongfang kasa, bilgi karışıklığı olmasın.
O halde yanlış biliyormuşum. Neyse Tongfang'da çok iyi.
Yukarıda atılan GameGaraj Tongfang kasa, bilgi karışıklığı olmasın.
Güzel duruyor. 16GB RAM biraz can sıkıcı sadece.GameGaraj neden düşünmüyorsunuz, cihazları piyasanın çok altında donanımına göre.
Hem sorunsuz, hem de soğutma sistemi bütçedeki en iyi cihaz.
2026 ortalarında RAM fiyatları düşer RAM yükseltmesi yaparsınız. Kasa ve soğutma konusunda Lenovo ve GameGaraj'dan daha iyi.
O zaman sizin tercihiniz Asus olan olurdu anladığım kadarıyla doğru muyum ?2026 ortalarında RAM fiyatları düşer RAM yükseltmesi yaparsınız. Kasa ve soğutma konusunda Lenovo ve GameGaraj'dan daha iyi.
Aslında dediğim yere gelmiş olmuyor muyuz ? Kendi üretimleri yeni başlamış olmuyorlar mı ?Hayır daha öncede Tongfang, Clevo, MSI gibi markalardan laptop kasası alıp satıyorlardı.
O zaman sizin tercihiniz ASUS olan olurdu anladığım kadarıyla doğru muyum?
O zaman sizin tercihiniz ASUS olan olurdu anladığım kadarıyla doğru muyum?
Aslında dediğim yere gelmiş olmuyor muyuz? Kendi üretimleri yeni başlamış olmuyorlar mı?
Şöyle ki aleti hem oyun hem görüntü işleme alanında kullanacağım. Yani en büyük beklentim performans ve uzun süre kullanabilmek.Aldığınız aletten ne beklediğinize bağlı yorum yapabilirim.
Anladım teşekkürler.Hala kendileri üretmiyorlar Monster, Excalibur, gigabyten(bazı serileri) ve Erazer gibi bir sürü marka hazır alıp marka basıp satıyorlar.
Hocam ben yanlış linki atmışım F16 değil A16 olanı gönderecektim.
Şöyle ki aleti hem oyun hem görüntü işleme alanında kullanacağım. Yani en büyük beklentim performans ve uzun süre kullanabilmek.