Yiğidowski
Üstün
Lenovo Vantage uygulaması mı yoksa Legion Toolkit mi resmi uygulama? Hangisi daha kullanışlı olur sizce?
Tam model numarası: 86JC00H5TR
Tam model numarası: 86JC00H5TR
Vantage bütün yeni Lenovo cihazlar adına yükleniyor aslında.Normalde LOQ serisine de Vantage yükleniyor diye biliyorum.
Neredeyse çoğunda var evet eskilerde de Lenovo Companion App diye de geçiyordu da Legion Toolkit Resmi bir sürüm mü? ilk defa duyuyorum.Vantage bütün yeni Lenovo cihazlar adına yükleniyor aslında.
https://github.com/BartoszCichecki/LenovoLegionToolkit/releases/tag/2.26.1 buradan mı indirmeliyim?@Th3RealKayseriLee, Legion Toolkit, 3. parti bir uygulama, Asus cihazlardaki G-Helper gibi. Daha hafif, daha hızlı, bana göre kullanımı daha kolay ve daha çok özellik içeren versiyon.
Doğru yerdesin.
Gerek yok. Kesinlikle aç dediğim Windows ve FN tuş kilidi, gecelik batarya koruması, bir de standart pil koruması var. İstersen O.D falan açabilirsin ama pek önermem. Hız aşırtma bunda da var elbette.Peki bunu kurunca vantage in kurulu olmasına gerek var mı? Ayrıca kesinlikle aç dediğin güzel bir ayar var mı bu uygulamada? Mesela vantage uygulamasında hız aşırtma, ağ yükseltme gibi ayarlar var.