JakieS 5

Uzman
Merhaba arkadaşlar.

Lenovo LOQ i5-12450HX ve RTX 4050'li model. İlk defa açtım aldığım günden beri, fabrikanın sürdüğü termal macunu neredeyse 2 yıl kullandım. Herhangi bir ısınma sorunum yoktu, sadece yıldan dolayı eskimiştir diye değiştirmek istedim. Elimde bulunan MX-4 ile değişimini yaptım fakat sıcaklıklar, değişimden öncesine göre daha da fazla arttı. Daha önce GTA V'i 85 derece üstüne çıkmadan saatlerce oynarken, şimdi girer girmez 95-97 derecelere geliyor.

Ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.

Lenovo LOQ i5-12450HX ve RTX 4050'li model. İlk defa açtım aldığım günden beri, fabrikanın sürdüğü termal macunu neredeyse 2 yıl kullandım. Herhangi bir ısınma sorunum yoktu, sadece yıldan dolayı eskimiştir diye değiştirmek istedim. Elimde bulunan MX-4 ile değişimini yaptım fakat sıcaklıklar, değişimden öncesine göre daha da fazla arttı. Daha önce GTA V'i 85 derece üstüne çıkmadan saatlerce oynarken, şimdi girer girmez 95-97 derecelere geliyor.

Teşekkürler.
Montajda bir hata olmuş olabilir mi? 97 dereceler normal değil, ki MX-4 de öyle çok kötü bir macun değil.

Montajda bir hata olmuş olabilir mi? 97 dereceler normal değil, ki MX-4 de öyle çok kötü bir macun değil.
Normal bir şekilde açtım üstüne macun kupkuru olmuştu kolonyalı peçete ile sildim temizledim. Macunu nokta şeklinde damlattım ekran kartı çipine ve işlemciye dağıtmadım geri kapattım.

Normal bir şekilde açtım üstüne macun kupkuru olmuştu kolonyalı peçete ile sildim temizledim. Macunu nokta şeklinde damlattım ekran kartı çipine ve işlemciye dağıtmadım geri kapattım.
Macunun tam yayıldığına emin misiniz? Az gelmiş olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar.

Lenovo LOQ i5-12450hx ve RTX 4050'li model. İlk defa açtım aldığım günden beri, fabrikanın sürdüğü termal macunu neredeyse 2 yıl kullandım. Herhangi bir ısınma sorunum yoktu, sadece yıldan dolayı eskimiştir diye değiştirmek istedim. Elimde bulunan MX-4 ile değişimini yaptım fakat sıcaklıklar, değişimden öncesine göre daha da fazla arttı. Daha önce GTA V'i 85 derece üstüne çıkmadan saatlerce oynarken, şimdi girer girmez 95-97 derecelere geliyor.

Teşekkürler.

Ya düzgün yaymadın ya da montaj da bir hata yaptın, bende ASUS A15 4050 kullanıyordum MX4 sürülü iken Max 90 görüyordum. Ama MX4 çöp bir macun Thermal Grizzly duronaut uyguladım 82'yi geçmiyor şu anda.

Yeterince sıktım diye düşünüyorum ama akşam tekrar açıp bakacağım. Bu pumpout sorunu falan oluşmuş olabilir mi?
Pumpout olacağını sanmıyorum. İçini açtığınızda macunun görselini atar mısınız? Macunun yeterli olup/olmadığından sorunu bulabiliriz.